Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcecie wiedziec

co ze mna jest nie tak?

Polecane posty

powiedzcie mi co ja robie zle . W zwiazku jestem oddana calkowicie , wierna ,spontaniczna , zawsze mila , oddana . Jesli kogos pokocham moge zrobic dla niego wszystko . Nie mam trudnego charakteru , nie pije za duzo . Lubie sie tulic , czesto mowie komus mile rzeczy , lubie dawac z siebie wszystko tzn zawsze jestem dla tej osoby . Kocham dla mojego faceta gotowac , kocham go piescic . W seksie jestem otwarta , raczej sie ze mna nudzic nie mozna . Czemu jak sie angazuje , jak daje wszystko z siebie , jak staram sie dla kogos to faceci nie potrafia tego docenic. A może ja robie coś źle ??? wytlumaczcie mi bo nie rozumiem? :((((

odpowiedz jest w Twoim poście. Dajesy wsyzstko w yamian nie dostając nic. Nie wymagasz, nie dostajesz. Kobieto, jakbyś była bardziej zdstansowana do faceta, on by ci nieba uchylił.. a Ty penwie lecisz na kazde zawołanie..... To błąd. Pokazujesz im, ze zrobisz wszystko. Owszem, mężczyzna potrzebuje miłości, oddania, ale jak zaczniesz go "rozpieszczac" wczesniej czy pozniej znudzisz mu sie. I to nie jest tylko problkem kobiet, zbyt mili faceci tez sie zdarzaja.

Gość tererenia
bo całe życie podporządkowujesz facetowi... nie masz żadnych pasji, nie wychodzisz ze znajomymi? faceci nie chcą kobiety- bluszczu, tylko osobę, która potrafi decydować za siebie i ma własne zdanie :O

mam wlasne zycie ,wlasna pasje ,czesto wychodze ze znajomymi swoimi , swoje zdanie mam gdy trzeba i decysje podejmuje sama . Po prostu lubie emanowac dobrem . nie rozumiem...

Gość tererenia
napisałaś, że zawsze jesteś dla tej osoby... czyli pewnie jeśli on tego sobie zażyczy to bez skrupułów przełożysz kolację z przyjaciółmi czy zrezygnujesz z zaplanowanej wystawy... Twoje życie jest podporządkowane jemu. Zacznij mu mówić: wybacz kochanie, ale dzisiaj niestety jestem zajęta czy coś w tym rodzaju... zaintrygujesz go tym i będzie miał pewność że nie jesteś na każde jego zawołanie

no to jak mam ochote sie przytulic to mam tego nie robic bo dobro trzeba dawkowac? nie cheili byscie miec kogos na kim zawsze mozna polegac?

wyglada na to, że dziewczynie się nie przetłumaczy. Ona musi sie przejechać na swoim postępowaniu. Tak jak było np ze mną. Dziewczynki mają rację ktore ci radzą, ale TY tego nie pojmiesz, bo nie możesz. POżyj, zobacz, poobserwuj. papa

nie można dawać siebie całej i nie oczekiwać czegos od drugiej osoby wiesz to wszystko polega na pewnego rodzaju ciągłym zdobywaniu, ciągłej fascynacji. Facet to nie jest pies który jak będziesz dawać jeść będziesz dobra i miła, pozostanie przy Tobie .. kwestia jest fascynacji osobą jako jednostką. Nie możesz być tylko dla kogoś i nic nie brać. musisz umieć dawać i brać.

Gość od nadmiaru slodyczy
to sie zrzygać można

:) znowu rady z dupy wyjete. Ludzie sa rozni... roznych ludzi na swojej drodze sie spotyka. Nie zmieniaj sie ... nie udawaj ... nie graj badz soba i wierz ze trafisz na czlowieka ktory to doceni. Ciagle zdobywania fascynacja... za duzo kolorowych pisemek czytacie.

szybrafcze nie czytam tego typu prasy gdyż szkoda mi pieniędzy na takie durnoty.

;/ ze kto niby ? szybrawiec ? Skoro nie czytasz to skad wiesz ze durnoty ? ehh ... to tak jak z tymi radami ... ludzie gowno wiedza a probuja pol siwata oswiecic.

że tak powiem z własnego podwórka, wiesz jeśli ktoś jest za dobry staje się nudny. nie musisz sie z tym zgadzać co ja pisze,

Gość małamałamała
a mi sie wydaje ze to nie kwestia olewania tylko wymagania. naucz sie prosic wymagac!!! Wymagaj i jeszcze raz wymagaj...to stawia wyzwania przed mezczyzna. Mow zeby po Ciebie przyjechal, odprowadzil, przesunal szafe, poszedl do sklepu...scokolwiek..co bedzie zadaniem.

Nie Deko. To jakies bzdury. Stawianie znaku rownosci pomiedzy nuda a dobrym czlowiekiem ;) . Za duzo tu ogolnikow i tyle.

Malamala... Wspolczuje ;) To powinno wychodzic od mezczyzny... a nie z palca kobiety i ust. Zrob to ... zrob tamto.

Nie Deko. To jakies bzdury. Stawianie znaku rownosci pomiedzy nuda a dobrym czlowiekiem . Za duzo tu ogolnikow i tyle. chyba się nie zrozumieliśmy

Gość slodka111
nie chcecie wiedziec- mysle ze trafiasz na nieodpowiednich facetow i tyle ja tez taka jestem i mam odwrotny problem nie to ze sie chwale czy cos ale nie mysl ze z Toba cos jest nie tak! troche cierpliwosci napewno spotkasz kogos ktos doceni Twoj dobry charakter

Gość a tam taka jedna...
przeczytaj książkę "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" nie sugeruj się tytułem, przeczytaj i twój problem się rozwiąże...