Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaba_w_glanach

kiedy pierwsza tabletka?

Polecane posty

Witajcie! mam bardzo nieregularne miesiączki,czasami pojawiają się same plamienia..ginekolog przepisał mi tabletki anty..moje pierwsze.. Miałam zacząć je brać razem z rozpoczęciem okresu,który miał pojawić się po trzech dniach od wizyty u gina..niestety nie stało się tak.. Cztery dni później podczas seksu z moim chłopakiem pękła gumka..wzięłam escapelle,które przepisał mi inny lekarz ponieważ mój jest teraz na urlopie.. Od przyjęcia escapelle minął tydzień,dziś na bieliźnie zauważyłam krew..to może być okres czy krwawienie po escapelle? Mogę zacząć przyjmować moje tabletki anty? bardzo proszę o opinie

Gość odginekologaaaaaaa
od pojawienia sie krwi masz 24 h zeby zazyc pigulke anty

Gość kofeina1991
Hej Kobietki. Kochałam się ze swoim facetem dokładnie 7 listopada. Pękła prezerwatywa, ale jeszcze nie doszedł. Dla pewności poleciałam do gina i przepisał mi Escapelle. Dzisiaj rano budzę sie, a tu krew. Bardzo boli mnie brzuch, głowa i jestem osłabiona. Dodatkowo mam zacząć brać Yasminelle i zastanawiam się czy to mój okres (miałam swój dostać 28 listopada). Chociaż okres skonczył mi się 2 listopada. Czytałam własnie o krwawieniu po Escapelle. Już totalnie nie wiem co mam myśleć. Czuje się fatalnie:( Pomocy!

Gość jezoo
To raczej plamienie powinno być,a bardzo Ci leci?Ja miałam plamienie,też myślałam,że to okres.Eskapelle bardzo rozregulowuje cykl:(