Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas zmiania

Z ROZJAŚNIANYCH WŁOSÓW BLOND NA BRĄZ-CO SĄDZICIE,POMOCY?

Polecane posty

Gość jakas zmiania

WITAM WAS WSZYSTKIE KOBIETKI-OTOZ MAM PYTANIE ZASTANAWIAM SIE JUZ OD DLUZSZEGO CZASU NAD TOTALNA ZMIANA MOJEGO KOLORU WLOSOW,OD KILKU LAT FARBUJE WLOSY A RACZEJ SAME PASEMKA,LADNIE TO WYGLADA ROBIONE U PROFESIONALNEGO FRYZJERA;))ALE JAK WIDZE DZIEWCZYNY Z NIEBIESKIMI OCZAMI WE WLOSACH W KOLORZE CIEMNEGO BRĄZU LUB TROSZKE JASNIEJSZEGO A SAMA MAM NIEBIESKIE OCZY TO AZ MNIE KUSI;)ZEBY JE PRZEFARBOWAC,JUZ MAM DOSC TYCH ROZJASNIONYCH WLOSOW ,KTORE TYLKO SIE STRASZNIE NISZCZA PRZEZ ROZJASNIANIE.MOZE KTORAS Z WAS ZDECYDOWALA SIE NA TAKA ZMIANE KOLORU,MOZE MACIE JAKIES FAJNE FOTKI NA KTORYCH DZIEWCZYNY ZMIENILY KOLOR Z BLONDU NA BRAZ?PLISKA PROSZE WAS O POMOC,POMOZCIE BO NIEWIEM CO ROBIC???

Gość jakas zmiana
nikt nie zmienial kolorku z blondu na braz???gdzie sie podziewacie

Gość a jaki jest twoj naturalny
kolor? teraz modne naturalne, o ton tylko jasniejsze lub ciemniejsze od twoich, tylko taki troche blysk im dac i wyraz ( np farba ziolowa na poczatek). Ja mam ciemny blond i tez mialam dosc tych rozjasnianych, obciachowe zaczynaly byc, zrobilam farba roslinna welli ciut jasniejsze od swoich i ladnie.

Gość czas na szkole
o dobry pomysl,moze pujde na cos takiego.Wlasnie mam to samo pasemka zaczynja byc obciachowe taka wies ;) czas to zmienic!

Gość kinder bueno
przeszlam z blondu na brąz. aby nie wyszedl mi jakis zgnity kolor poszlam do dobrego fryzjera(wszyscy go polecali) salon używa farb Loreala z rzekomo wyższej półki. tylko, że to było zaledwie tydzień temu a moje włosy są tak wymyte że dziś farbuje ponownie, ale w domu.