Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimy

Przegrałem życie

Polecane posty

Mam 32 lata i nigdy nie byłem zakochany ,chodz chcialem i to nie raz nigdy mi nie wychodzi Dziewczyny uciekaja odemnie jak od ognia ,ale na pewno nie przez to ze jestem brzydki ,bo taki nie jestem Sam juz nie wiem co mam robic ,bo gdybym byl brzydki to bym zrozumial to a tak jestem zyciowym pechowcem Jak w komediach np wczoraj bylem na dyskotece i zagadaywalem nie jedną to chodz mówiły ,ze sa juz zajete ,bo są z kims to i tak za bardzo nie chcialy gadac i spławiały mnie hmmm Żeby byc takim pechowcem jak ja to nie wiem chyba jakaś klątwa musi byc na demną

Gość stara ale jaraa
moze zle trafiałes

Gość ofe rma
nie wierz w pecha. po prostu nie umiesz podrywać lasek i tyle. dla takich jak ty zawsze będą "zajęte".

Gość on_krk24
wydaje mi się że to problem braku męstwa pewnie duuuużo jeździsz na ręcznym przed kompem to niestety widać zapisz się na siłkę karate , kup sobie motor , etc

Pech pech ,bo w tym roku to byłem z wieloma ..tzn całowalem sie itd ale bez sexu ,nawet nie pamietam ile ich było ,wiec tak zwaną p...ą nie jestem!!

Gość asia88-84
pokaz foto

zdjecie tu nic nie da ,bo wiem ,ze jak bym pokazal to by wszystkie pisały ,że przystojny jestem ,bo wiem ,ze brzydki nie jestem

Gość no bo trza czasem
Mi sie wydaje, ale moze sie myle, ze jesteś mało pewny siebie. A facet musi być zdecydowany, męski itp. Nie bądź ciućmą. No i poczucie humoru sobie wyostrz, to też sie liczy, trzeba mieć o czym rozmawiać i z czego się smiac razem, wtedy jest ok. Powodzenia, bedzie dobrze, tylko wiecej tej smiałości :)

Nie jestem nie smaily wrecz przeciwnie jestem za bardzo pewny siebie Wystrarczy chwile ,ze rozmawiam z dziewczyna i juz ją po szyji całuje,ale tylko chodzi o to ,ze nigdy nie miałem dziewczyny tak na stałe zawsze tylko buzi buzi nie raz sex i tak sie konczylo i juz mam tego dosyc|!!!

Gość no bo trza czasem
to może jesteś za szybki?! :O Albo za nudny????

Gość no bo trza czasem
Ma. Ja bym na poważnie nie związała się z szybkim billem. :O Za duze ryzyko, że jak szybko zaczął, tak szybko skonczy. I nie chodzi mi tu o seks bynajmniej. O całokształt.

jak sie całuje z dziewczyną to nie mogę sie opanowac i mógł bym ją brać nawet w parku tu gdzie sie całujemy Tak wlasnie nie dawno było z jedna i potem z inna .Całowały sie itd chodz chcialem wiecej i robilem wszystko ,żeby było wiecej to i tak nic wiecej nie b ylo .bo niby za sdzybki jestem mi mówily ale co z tego ja mam k...a pecha i nic na to nie poradze

To nie pech, to penis... zamien króla zycia z tego w spodniach na tego w glowie i bedzie git... \"Nie badz taki szybki Bill, bo wystarczy jedna szpila i nie bedzie sladu z Billa\" zycze powodzenia :)

Gość vbn
to samo mam tylko ze 23 lata :P ,jestem bardzo szybki i zazwyczaj nie wiem o czym z dziewczynami rozmawiac ,jestem typem mruka :)

Gość Pięknoimienna oiu
Pięknoimienna ładnie rymuje :P

Gość wiadomoo
wiadomo juz nie od dzis ze internetowi męzczyzni sa bardzo wybredni

Gość tez podobnie mam
i nie wiem o co chodzi moze one są łatwe i lubia sie bzykac

Gość nie chodz...
....tylko "choc" od chociaz, ja pierdylam, co za to za jezyk jest?

Gość Coala po pizzy
oglos sie na gumtree:P

Gość Coala po pizzy
ja bym sie przejal gdyby nie udalo mi sie wyrwac laski w kawiarni:)