Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arbuzowa pestka

Czy lekarz może odmówić przepisania tabletek PO?

Polecane posty

Gość asia88-84
jak chcesz usuwac ciaze to lepiej zeby ci gin przepisal tablety

Gość minia123456
a jak obchodzilam chyba 5 lekarzy i zaden mi nie przepisal nie wiem co jest z tymi ludzimi ;///

Gość Arbuzowa pestka
no jestem znowu o 8 rano polecialam do gina,przepisal mi Escapelle czy jakos tak-opakowanie wyrzucilam. Teraz pozostalo mi czekanie na okres,ktory ma byc 15-go.

Gość Arbuzowa pestka
aha,jakby ktos chcial wiedziec to ta tabletka kosztowala 70zl..

Gość asia88-84
hejka pestko.moze ci sie pojebac okres,albo pobolewac cie moga janiki ja tak mialam gin mowi ze to od tabletek ale okres to mi sie pojebal pozdrawiam

Gość Arbuzowa pestka
własnie wczoraj pobolewal mnie prawy jajnik.. dzisiaj juz nie. Czesto tydzien przed okresem zaczyna mnie bolec brzuch wiec mam nadzieje ze to dobry zwiastun. Ale i tak schizuje jeszcze..i tak do 15-go..

Gość Arbuzowa pestka
asia88 - ile musialas czekac na okres i jak bardzo Ci sie pojebał?

Gość asia88-84
na twoim przykladzie mowie ze napprzykalad masz dostac 15 stego to od tego pietnastego mi minelo 1,5 miesaca i byl okres,a na bul jajnikow nie moglam wytrzymac zwlaszacz tego jednego.teraz mam juz normlanie okres ale pojeb...byl chyba ze 3 mies dostawalam roznie mialam dostac pierwszego dostalam dwudziestego potem osmego strasznie rozwariowany byl a po tych tabletkach to w innym terminie mam okres ginekolog mowi ze to normalna reakcja organizmu bo to sa bbbbbbbardzzzzzzooooo silne leki pozdrawiam a jesli zmiescilas sie w 72 h to napewno ciazy nie bedzie he he buziaczki