Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilatorka

wąsik, depilacja, pytanie

Polecane posty

Gość depilatorka

mam pytanie, jak długo po zabiegu depilacji wąsika skóra jest zaczerwieniona ? bo gabinet kosmetyczne są czynne max do 18-19, a ja pracuję do 20. Pracę zaczynam o 12. Pytanie: czy jak pójdę na zabieg ok 9 to czy o 12 będzie w miarę ok ? ;> bo mnie już trafia :D

Gość xanx
U mnie niczego nie widac pzrez 3 dni a pozniej mam zapalenie mieszkow wlosowych i kroski nzikaja dopiero wtedy gdy znowu musze juz depilowac : /

Gość depilatorka
to mnie nie pocieszyłaś :( to nie wiem co zrobić :( bo nie jest ciekawie tzn. włoski są cienkie ale ciemne :( i źle to wygląda

Gość radzę
jeżeli jeszcze nie miałaś nigdy robionego wasika, to spróbuj przerzedzić wąsik pesetą, czasami po tym zabiegu powstaje zapalenie mieszków i wygląda to do bani, a po pesecie jest ok

Gość xanx
Niestety wole to niz miec wasy : / jestem ciemna brunetka i mam duzo wlosow, akurat brwi, rzesy i wlosy na glolwie mnie bardzo ciesza, ale cala reszta : / A z tym wasem to wosk jest najlepszym wyjsciem, o ile nie ma sie tego zapalenie mieszkow. Obecnie zaczynam odkladac na depilacje laserem, bo to chyba jedyne wyjscie w mojej sytuacji. Jak masz malo wloskow i tylko ciemne to sprobuj je rozjasnic specjlanym rozjasniaczem.