Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xanx

alantan plus - mozna uzywac bezkarnie?

Polecane posty

Gość xanx

Kilka dni temu powyciskalam sobie kilka krostek na twarzy i oczywiscie skora wygladala tragicznie. Ktos polecil alantan i stosuje go juz jakis tydzien. Wszytsko idealnie sie wygoilo, skora nie piecze, nie szczypie, nie pzretluszcza sie. Czy to mozna stosowac bezkarnie? W sensie czy nie nastapi za kilka dni jakis wysyp wskuet pozatykanych porow?

Gość sibi
alantan zawiera olej parafinowy i wazelinę,zatykające pory,a czy zapcha Cię to tylko zależy jak podatną masz na zapychanie skórę,ja eliminuje wszystko co zawiera pochodne parafinowego i cieszę się że mam czystą ładną twarz

Gość xanx
Dzieki, za ostzrezenie, no wlkasnie po roznych kremach mnie wysypuje, zwlaszcza po filtrach, a po tym skorasie ladnie goi i zaczyna byc super. Powiedz mi jak te dwa skladniki sie dokladnie nayzwaja (jakas nazwa lacinska c zy jak to sie w skladach podaje) zebym wiedziala czego szukac. Bo poki co to naucyzlam sie tylko ze ma byc bez tzw SLS zel do mycia twarzy, i powiem ze od kiedy kupuje tylko taki to skora nareszcie po myciu mnie nie piecze. Wiec chetnie pojde twoim tropem jesli chodzi o kremy nawilzajace.

Gość sibi
hmm podam ci stronkę o składnikach kosmetyków,poczytaj sobie tu http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm a ja używam kosmetyków naturalnych,i oleji zimnotłoczonych,i jest oki,polecam kremy LAVERY są fajne,zwłaszcza seria nagietkowa