Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska 123

co powinna mieć w szafie kobieta?????

Polecane posty

Gość goska 123

cześć mam prośbę napiszcie co waszym zdaniem powinna mieć każda 25 letnia kobieta w szafie, często kupuje ciuchy, ale później jak przychodzi co do czego, chodzi mi głównie o jakiejś wyjścia, imprezy rodzinne spotkanie z przyjaciółmi to kompletnie nie wiem co ubrać. a jeżeli już coś wybiorę to przeważnie czuję się źle ubrana:(( za sztywno za luzacko itd. :((

Gość najlepiej kochanka

Gość wwiikkttoorriiaa
Ostatnio mam ten sam problem, niby ciuchów mnustwo ale ubrać sie nie za bardzo jest w co, tzn. jest w co ale raczej nastawiłam sie ostatnio na takie bardziej grzeczne ubranka do pracy a jak sie niedawno okazało na randkę jest już ciężko coś znaleść. Teraz kompletuje od nowa garderobę, letich ciuchów w tym roku nakupiłam dosłownie straszne ilości, teraz to samo planuje na zimę :p ubrania kupuje przewaznie takie bardziej spokojne i eleganckie zeby w pracy wiochy nie robić bo pracuje w urzędzie, ale też czasami szaleje i kupuje coś sexy ;)

Gość farfaraeee
-małą czarną -dobrze skrojone jeansy, klasyczne -eleganckie spodnie z materiału -garsonkę, garnitur -rozpinany sweterek, kardigan -pewną ilość bluzek, bluzeczek, topów, koszul, koszulek... -sukienkę romantyczną i mniej romantyczną :-) -kozaki, półbuty, czółenka, sandały na płaskim i wysokim obcasie, buty sportowe, trekingowe -kurtkę i płaszcz wszystko najlepiej w jednej gamie kolorystycznej (gamie, nie kolorze!) i podobnym stylu, żeby można było ze sobą zestawiać dużo dodatków, dodatki robią strój z resztą kombinować :-)

Gość goska 123
dzięki, może ktoś jeszcze się wypowie:)

Gość powinna mieć buty i ciuchy
na każdą porę roku :P Nie jesteśmy klonami żeby MUSIEĆ nosić i mieć w szafie to samo.

Gość powinna mieć wibrator
:)

proste dżinsy czarne spodnie w kant i czana spódnica przed kolano koszula/bluzka koszulowa żakiet sukienka prosta, elegancka, (taka, o której stylu decydują dodatki) kardigan/ sweterek rozpinany tunika golf szpilki, baleriny/ kozaczki dobrze mieć większość rzeczy w kolorze czarnym, białym, beżowym, błękitnym, bladoróżowym i turkusowym, wtedy można naprawde wiele rzeczy ze soba łączyć. Pozdrawiam serdecznie

Gość kasia2020
Wg mnie kobieta powinna mieć w szafie: proste dżinsy, czarne eleganckie spodnie, spodnie lniane, spodnie dresowe, spodnie klasyczne materiałowe, bluzę sportową, tunikę elegacką i taką na co dzień, sukienką zwaną "małą czarna", sukienkę taką elegancką, sukienkę na co dzień, elegancki garnitur, kardigan, koszula, bluzki z długim i krótkim rękawem - te eleganckie i mniej, no i wiadomo biżuteria, szpilki, czułenka, kozaki, adidasy, 2-3 torebki.

Gość anuleczka09
1)czarny golf absolutnie niezbędny 2)kilka rozpinanych sweterków 3) fajną torebkę najlepiej 2 (w cieplej barwie braz i czern) 4) eleganckie skórzane buty 6)apaszkę pasującą do koloru oczu 7) super dzinsy 8) elegancke spodnie 9) imprezowa koszulka t shirt 10) modną spudniczkę

Gość o kurcze nie jestem kobietą
nie mam spódniczki przed kolano, prostych dżinsów, materiałowych ani dresowych spodni, balerinek, czółenek, kardigana, tuniki, koszul, garniturków, klasycznej sukienki...

Gość gość
Dziewczyny, a gdzie kupujecie takie klasycznie skrojone dżinsy? W większości sklepów jakieś fatalnie skrojone pseudodżinsowe szmatki uszyte tak by prezentować wszystkim bieliznę noszącej albo spodnie z dziwną rozmiarówką (za krótkie nogawki, brak wcięcia w talii), do tego krój a'la kalesony :/ ciężko coś znaleźć

Gość gość
Sukienki Spódnice Bluzeczki Rajstopy Sweterki na guziki Dres Halki Podkoszulki Szlafrok lub inny dziadoski ciuch po domu Kurtkę przeciwdeszczowa i zimową Płaszcz Kilka par butów Apaszki Czapkę Rękawiczki Bluzę z polaru