Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazylia00003333

wlasnie zerwalam z facetem po 3 latach....

Polecane posty

Gość bazylia00003333

i jak na zlosc nie ma nikogo na gadu ani na skypie z moich znajomych...:( zle mi:(

Gość wiem jak to jest
ale akurat ja pocieszenie znalazlam nie u znajomych a w rodzinie

Gość bazylia00003333
bo jest maminsynkiem....:( Jestem teraz za granica, wczoraj mi marudzil ze chcialby do mnie przyjechac i ze mna pracowac...jak mu dzisiaj zalatwilam to zrezygnowal...:( To nie bylo pierwszy raz jak tak zrobil...

Gość kobieta modna
Pociesz się ,ze miałaś chociaż z kim.....

Gość bazylia00003333
okazało się że współżył z moją mamą :-( zle mi

Gość bazylia00003333
hmmm w rodzinie...bylam z nim 3 lata, dzisiaj zadzwonilam do mamy i jej powiedzialam ze z nim zerwalam a ona sie zasmucila i powiedziala " no ale przeciez on taki fajny, dzisiaj byl u nas na obiedzie....itp" Nie moglam z nia rozmawiac...:(

Gość bazylia00003333
glupi podszyw z tym wspolzyciem...!

Gość bazylia00003333
ten z obiadem też podszyw głupi !

Gość wiem jak to jest
tak tak, akurat moja mama zareagowala tak samo a moze nawet jeszcze gorzej, mi chodzi o brata, kuzynki i moje mlode ciotki-klotki :) a jak juz slysze ze facet jest fajny to mam dosyc...jak sie nie wie co o kim powiedziec to sie mowi ze jest fajny...czyli nijaki...

kurde...strasznie mi przykro... tez jestem w 3letnim zwiazku teraz... jest dobrze, ale mam chwile zwatpienia w stylu \"czasem mam dosc\" ale jakos nie wyobrazam sobie momemntu zerwania.. po tylu latach? nie wiem.. strasznie ciezko mi to sobie wyobrazic... mam nadzieje ze nie bedziesz zalowala swojej decyzji... faktycznie, niezaradny chlop i w dodtaku odsuwajacy to co mu sie daje pod nos..przykra sprawa. zwlaszcza jesli zwiazek na odleglosc... niestety, faceci potrafia slicznie gadac, a tak malo robia... trzymaj sie dzielnie

Ja pamietam jak mialam 18 lat i zeerwalam z chlopakiem to moja babcia nie mogla tego odzalowac. non stop mi przygadywala albo puszczala teksty by wzbudzic we mnie zazdrosc "widdzialam lukaszka z taka ladna blondynka". W koncu tak sie wkurzylam, ze jej powiedzialam zeby sama sie z nim umowila skoro sie jej tak podoba. obrazila sie na mnie ale potem juz wiecej nie gadala na jego temat. Natomiast jak bylam za granica to tez musialam zerwac znajomosc bo choc zaczela sie fajnie, to on stal sie jakis opryskliwy, obrazal sie o byle co, glupio mi przygadywal. nie wytrzymalam i tez zerwalam. ale rodzice akurat sie cieszyli bo go nie lubili od poczatku.

i wiecie co... Od jakiegos czasu mam wyjatkowo dobry kontakt z moim dobrym kolega, obiecal ze dzisiaj bedzie i pogadamy i Go nie ma....:( napisalam mu smsa zeby wszedl na skypa ale nie odpisal i Go nie ma.. zawsze to wygadalabym sie komus... fuck wszystko sie pierdoli...:(

a moj juz byly napisal mi przed chwila smsa "czesc kochanie wlasnie przszedlem od kolegi, wiem ze sie dzisiaj zdenerwowalas na mnie za co cie bardzo przepraszam i dobranoc" wogole nie wzial tego na powaznie, mysli ze nic sie nie stalo ....