Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syyyyyylwiiaaaa

mmam wyrzuty sumieniaaaaa

Polecane posty

Gość syyyyyylwiiaaaa

Mam 22 lata nie współżyłam ze swoim facetem,który mnie kochał..ufałam mu..ale nie czulam się gotowa..Wkońcu sie rozpadło..Tymczasem ja zrobiłam to z kimś innym na 6 spotkaniu z kolesiem który był dla mnie niemiły agrogancki i w ogóle...A swojego faceta znałam długo..czułam się bezpiecznie i dobrze aj ednak nie chciałam mu tego dać.Zrobiłam to w samochodzie..po tak krótkiej znajomości..i jeszcze zrbiłam kolesiowi "loda"..jak to sie mówi jestem beznadziejna:O

Gość dew32
takie są własnie baby. Jak mają dobrego czułego i kochanego to go mają w dupie a jak się trafi buc i macho to dają mu od razu 🖐️

Gość filip z konopi
ważne że było Ci dobrze resztą się nie przejmuj

Sylwia, rozumiem twoje wyrzuty sumienia. Jednak nie rozumiem dlaczego zrobiłaś to z tym drugim facetem, skoro był niemiły i arogancki ? Nie rozumiem też dlaczego zostawił cię ten pierwszy chłopak. Skoro cię kochał, to powinien z tobą zostać. Bez seksu da się żyć. P.S. A tak w ogóle to witam wszystkich po 2-dniowej przerwie.

a ile miał czekać? 22 letnia dziewczyna to nie 16-letnia gówniara, pewnie doszedł do wniosku że nigdy nie zamoczy .... dziwna jesteś ale skoro wolałaś się bzyknąć z aroganckim, niemiłym facetem na tylnej kanapie jego wypasionego malucha twój problem ja nie mam zamiaru cie po główce głaskać

syyyyyylwiiaaaa czyżby podniecało cię że facet traktuje cie jak szmatę i dlatego mu dałaś a poprzedniemu nie?

Gość tak juz jest
terz mialem dziewczyne przez 3 lata z nia chodzilem .I jak raz przez 3 miesiace nie moglem sie z nia spotkac to poszla do takiego tam buca .Zrobil jej dziecko pobrali sie,i co zostawil ja .Chciala potem wrocic do mnie ,lecz powiedzialem nie -szkoda -bo kochalem ja nadal.Pewnego dnia zdazyl sie wypadek,teraz ja wychowuje jej coreczke bo jej juz nie ma !Prosila mnie o to gdy umierala .Ona ma teraz 16 lat i jest ze mna od 14.Kocham ja jak wlasna ,ale pozostal taki wielki smutek w sercu ,ze od tych 14 lat nie kochalem sie bo nie moge sie przelamac.Tak to wlasnie jest ,jestem dalej wsciekly na nia .