Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1987r

sex a teraz strach

Polecane posty

Gość Francik....
A to by było już które Twoje dziecko?

Gość napisz dokładniej
Ale jagódko moja rada na przyszłość; nigdy tak nie ryzykuj, bo nawet przeziębienie czy stres może spowodować zaburzenia cyklu i wtedy nawet w te dni niby niepłodne może być wpadka.

Gość napisz dokładniej
jestem pewna tego co pisze bo wszystkie moje porady zaczerpnięte są z fachowych źródeł. podaje te źródła żeby na przyszłość każda z was miała pojęcie o życiu: Fakt, Super Ekxpress, Animal Planet, Religia TV, Podaj Łapę, Poczytaj mi mamo, Murator i w końcu Kawa czy Herbata. pozdrawiam i życze powodzenia. ps. nie kupuj wózka poniżej 1 tys. złotych bo to chiński chłam robiony z ichniejszego mleka w proszku :-(

Gość napisz dokładniej
No podszywacz dzisiaj nie próżnuje ;) I nawet dowcipny jest, obśmiałam się jak norka :D

napewno nie zarezykuje juz wiecej jutro uciekam do lekarza bo martwie sie chodzby na badania;.... okres mialam 29 w srode mi sie skonczyl wiec nie mam co sie martwic, ??

Jagodka1987r, powinnaś stosować zabezpieczenie (zakładam że masz na myśli prezerwatywę) za każdym razem. I za każdym razem nową. Takie są wymogi bezpieczeństwa. Proponuję abyś kupiła w aptece test ciążowy i wybadała sytuację.

777-X > wymogi bezpieczeństwa to są na lotniskach, czy w samochodach :-P w seksie liczy sie coś innego :-P wymyśliła test ciążowy po kilkunastu godzinach :-D:-D:-D

Gość możesz być w ciąży
Ja mam regularny cykl tak długi jak Ty, a zaszłam w ciążę zaraz po okresie. Owulację powinnaś teoretycznie mieć 14-15 dnia cyklu, ale plemniki przeżywają w pochwie nawet 2 dni, a do przesunięcia owujlacji o 2-3 dni w jedną czy druga stronę, to naprawde niewiele potrzeba. Test ciążowy wykaże Ci cokolwiek najwcześniej tydzień po zapłodnieniu, ale wynik może być niepewny. Swoją drogą 21 lat i taka bezmyślność...

ale do wytrysku nie doszlo tylko martwie sie ze plemniki mogly zostac z wczesniejszego stosunku, bo robilismy to wczesniej z prezerwatywa,,,,,

no i kurwa wszystko jasne 😭 niech ktoś odetnie jej kabel, albo zabierze modem 😭 ale do wytrysku nie doszlo tylko martwie sie ze plemniki mogly zostac z wczesniejszego stosunku, bo robilismy to wczesniej z prezerwatywa,,,,, :-D:-D:-D

Wyjścia są dwa 1 możesz wiąć postinor 2 albo nie brać postinoru :o Jak się zdecydujesz na 1 przeczytaj ulotkę bo skutki uboczne mogą być bolesne :o

Gość jfkhf
jogoda oni cie wkrecaja. nie sluchaj. wcale nie jestes w ciazy dziewczyno

Gość jfkhf
mowie ci powaznie...

Gość filip z konopi
To juz teraz wiesz że jak się zleje to musisz go wsiąść do buzi dokładnie wylizać i wyssać wszystko jak dobrze zaciągniesz to będzie miał pusty wór wtedy może spokojnie dopić

jestem teraz troszke spokojniejsza, bo naprawde t by byl szok jakbym byla ale to jest malo prawdopodobne tak mi sie bynajmniej wydaje;(