Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UCIELEŚNIENIE PIĘKNA

O takiej urodzie marze...niebanalna...magnetyzująca....piękna a nie ładna..

Polecane posty

Gość UCIELEŚNIENIE PIĘKNA

http://www.pudelek.pl/artykul/12899/angelina_pierwsze_zdjecia_po_porodzie/ jak widze gwiazdy typu marta żmuda trzebiatowska albo cichopek to mnie mdli ..one są tak śliczne jak laleczki i słodkie do wyrzygania....natomiast ta uroda ..jest niesamowita.. która z was woli piekne kobiety bardziej niż ładne.:) mam wrażenie ze ładnych kobiet jest miliony ale pięknych tak mało ,że jak sie taką widzi od razu wzbudza zachwyt..

Gość angelina ładna nie jest
ani też słodka. żmuda tysiąc razy lepsza i alba niż ona! sorry ale taka prawda!

e tam zmuda jest sliczna ale takich jak ona jest pelno a Angelina jest nie do podrobienia piekna kobieta

tamari jebnidj sie w łeb . takiej jak żmuda nie znajdziesz ..jest sliczniutka i kazdy facet wybierze ją a nie angeline jak ma wybór,

Gość żmuda ma za bardzo
wybielone zęby i to wygląda sztucznie :O

Gość facet to ja
i wezmę obie na jakiś czas, a na zawsze to znajdę normalną, a nie sztuczną laskę

zazdroscicie tak tej zmudzie. wczoraj w Tzg WYGLADALA JAK BOGINI..

Gość xanx
Joli nie do podrobienia, na drukim czy tzrecim zdjeciu jak wysiada z auta wyglada jak Kim Kardashia.

Gość kici micii
andzelina jest pikekna i naturalna a ma 36 lat. takich laske jak zmuda jest pelno, ciekawe jak zmuda bedzie wygldac za kilkanascie lat jak bedzie w wieku andzeli.

Gość oj angie
jest fenomenalna

Gość dzej zi
widze, ze ostatnio modne jest zachwyczanie sie angelina. Ok, jest sliczna, ale co z tego? wplywa to jakos na wasze zycie?

Gość żmuda ma za bardzo
żmuda już wyglada jakby miała 30 lat, byłam w szoku jak powiedziała jakis czas temu ze m 24....

Gość jjrjrt55
marta żmuda ma 24 lata w tym wieku angelina byla brzydulą na bank,

dla mnie zmuda jest ladna to fakt angelina z nog mnie nie zwala te jej usta na pol twarzy nie sory .natomiast dla mnie piekna jest- była:))Bardotka.bardzo mi sie podobaja je zjecia z mlodosci jest piekna

zastanawia mnie kto wybiera najsesowniejszą Polkę ,chyba jakis slepy:))jak usłyszałam ze Cichopek jest ta naj to ze smiechu nie mogłam.ona jest strasznie przecietna ani jakas zgrabna wręcz dla mnie aseksualna!

dla mnie zmuda jest ladna to fakt angelina z nog mnie nie zwala te jej usta na pol twarzy nie sory .natomiast dla mnie piekna jest- była:))Bardotka.bardzo mi sie podobaja je zjecia z mlodosci jest piekna

PIĘKNA mogę powiedzieć o niej: http://images.askmen.com/galleries/model/aishwarya-rai/pictures/aishwarya-rai-picture-1.jpg http://www.aishwarya-spice.com/gallery/displayimage.php?album=540&pos=0 bo piękna kobieta jest przede wszystkim idealna, a Angelina ma naprawdę paskudną, wychudzoną figurę i na maksa niezgrabne nogi. Co z tego, że twarz ma ładną skoro figurą świata nie zawojuje?

Gość mozesz mieć raka prostaty
o ja cie pierdziele jaka ta aszwaraja jest paskudna..twarz ma paskudną ..wole piekną twarz angeliny i brzydką figure niz piekna figure aszwaraji i brzydką morde..bleee

Gość gogubobu
piekna to jest monica bellucci, demi moore, penelope cruze, piekna jest ta dziewczyna co jest o niej program na mtv taka hinduska, a angelina wyglada jakby miala sztuczne usta, ma dziwne zmarszczki i brzydkie nogi, a o zmudzie wcale nie bede mowic,bo ona jest przecietna, tylko wiadomo jak ja pomaluja i odpicuja to wyglada ladnie, ma przecietnie duzy nos, policzki pyzate, szczerze znam wiele dziewczyn, ktore sa do niej podobne

Gość jjl
Angelina przecież jest strasznie sztuczna- usta powiększone silikonem (sama się przyznała), pozbyła się kilku żeber (żeby miec węższą talię), okropne tatuaże i blizny po ich usunięciu, jest bardzo blada. Marta Żmuda-Trzebiatowska jest prześliczna i nie zgadzam się że pełno jest takich jak ona.

Gość jjl
do gogubobu Marta jest śliczna nawet bez makijazu i w niedbałej fryzurze.

Gość gogubobu
jest ladna, ale moim zdaniem nie ma jakiejs zjawiskowej urody, jak dziewczyna z sasiedztwa

Gość DF445566
hahaha jak angelina ma sztuczne usta to smiech na sali.. jakio dziecko miala takie same..i nazywali ją ryba,,

Mi się Angelina nie podobała nigdy. Jej wary są dla mnie wręcz obleśne. Ale jest tyle gustów, tyle piękności ile ludzi na świecie. Mi się bardzo podoba twarz Liz Hurley. Ale nie umrę od tego gdy ktoś mi powie, że Liz jest brzydka. Trudno. Ludzie, którzy kłócą się o czyjąś urodę, kochają się w aktorkach, marzą o aktorach dla mnie są strasznie niepoważni i jeszcze nie wiedzą, że to jest strasznie dziecinne. Szkoda tylko, że dorośli ludzie potrafią spędzać całe dnie na forum i wygadywać bzdury o sławach, gdy normalne to było w podstawówce. Uroda nie jest najważniejsza w życiu.

Gość ANGIE KOCHAMAA
angelina MA NATURALNE USTA NA BANK,JAK MIALA 4 LATKA TO WIDZIALAM JEJ FOTKI I MIALA IDENTYCZNE TO BYL NAWET JEJ KOMPLEKS WIELKI

sama sie jebnij w łeb i generalnie mam w dupie kogo wybiora faceci dla mnie angelina jest piekna a marta owszem bardzo ladna ale mnie nie zachwyca