Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damulka

INTERCYZA

Polecane posty

Gość salamandrrra
szczałka: uwierz, ja też nie planowałam :O. I bynajmniej nie z mojej winy i inicjatywy jest rozwód komiczne: tak, ale własnościowe to stało się ono w trakcie trwania małżeństwa. W 'posagu" wniosłam tylko lokatorskie.

Gość ** ** * *** * *** *** *** ***
to i ja dołączam do ogólnych wzajemnych wyrazów sympatii :D i się czerwienię przed monitorem po komplementach :D

no jesli przekształcone na zasadach własnosciowych w czasie trwania zwiazku malzenskiego to faktycznie mogiła...

Aha, to ok :) Jak będę miała jakiś problem, to też się zgłoszę :)

\"Jak będę miała jakiś problem, to też się zgłoszę \" byle nie problem z mężem, ktory CIe mieszkania bedzie chciał pozbawić

Nie zamierzam mieć męża Zresztą, ja jestem zwolennikiem intercyzy i rodzielności majątkowej :) co nie wynika z braku zaufania, co wygody :)

jakm ktos pisze intercyze to nie powinien być żyrantem kredytu małżonka. Znam przypadek : kobieta świetnie zarabiająca, utrzymuje dom- który mąż przepisał na dzieci ze swojego 1 małżeństwa. Wziął następnie kredyt na firmę na kilkaset złotych i plajta, a ona dalej spłaca- sytuacja trwa latami, ona nic nie ma. Obecnie sie szykuje rozwód.

Gość tasiemka702
Piszę artykuł o intercyzie i korzyściach jakie z niej wynikają. Jeśli chcielibyście podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami, proszę o informację na adres mailowy: tasiemka702(małpa)gazeta.pl Będę wdzięczna za wszelką pomoc. Gwarantuję również anonimowość.