Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham siebie i bycie samą

Znów ktos sie we mnie zakochał a ja tego nie chce

Polecane posty

nie potrafie sie zakochac, uwielbiam byc sama a faceta potrzebuje tylko co jakis czas do łózka bo to poludzie dla mnie i tyle, nie poterzebuje westchnien i wyznan miłosci bo uwazam to za smieszne i durne !!!! jak wytłumaczyc rodzinie ze nie bedzie zadnego meza i dzieci ???

a po co sie im tlumaczyc? ja tez mowie ze nie bede miec dzieci, ale mi nie wierza i pierdola cos w stylu "zmadrzejesz" itd

ale po co tłumaczyc? oni i tak nie zrozumieja ciebie...wiec najlepszym chyba wyjsciem bedzie trzeba sie przemóc i zrobic ta standartowa parke dla rodziców i dziadków i innch wujków i ciotek....:O:O:O

no tak ze zmadrzeje i ze jestem straszna egoistka no ale co z tego ze jestem ???? nie bede sie na siłe zmieniac , mnie ma byc dobrze a nie komus i nie bede rodziła dzieci bo mam problemy ze zdrowiem i nie wyobrazam sobie nie brac tabletek przeciwbólowych bo dzieciak jest w brzuchu !!!!

Gość ona......23
a moge zapytac ile masz lat?

lubie byc sama, chodzic tam gdzie chce, widywac sie z kim chce i zmieniac facetów , lubie wydawac kase na co chce a jak mi zabraknie to tylko moja sprawa i tylko do siebie mam pretensje, spedzam czas jak chce i kiedy chce, kocham byc sama i byc wolną nie bede sie meczyła z dziecmi bo mnie drugi człowiek potwornie meczy i wykancza obecnosc drugiej osoby ale nikt tego nie rozumie , ok ja tez wielu ludzi nie rozumiem ale im dupy nie truje ze sa idiotami i jak tak moga

mam 25 lat tylko nie wiem co to ma do rzeczy

pytaja Cie o wiek po to zeby ci powiedziec "jeszcze mloda jestes, wszystko sie jeszcze odmieni" :D

Gość nie sypiam z komiczne
@ kocham siebie tak trzymaj. madra dziewczyna