Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAKIŚ SENS WIDZE

Dlaczego Nie Umiem Tego Zakończyć?????

Polecane posty

Gość JAKIŚ SENS WIDZE

Spotykam się z Nim od roku. Było już tyle kłótni,ale zawsze wyciągał pierwszy dłoń. Po kilku miesiącach znajomości zaczął kogoś mieć. Dziewczyna z daleka. Spotykali się raz na miesiąc. Ja w tym czasie równiez się z Nim spotykałam,choć wiedziałam,że jest z Nią:( Jego czułe pocałunki,słowa.Jego cudowne ciało,które tak jakby pasowało tylko do mnie. Nie potrafiłam przestać przy Nim być. Przy Nim czuje się kochana. Ale myśl o tym,że będąc z Nią,On mowi jej to samo co mi. Tuli ją tak samo jak mnie,całuję:( A ja nadal w to brnęłam,nadal.Bo nie umiem zrezygnować. Było wesele Jego przyjaciela.Poszedł na nie sam. Wrócił szybko z wesela. Byłam po powrocie z Nim. Całą sobotę.Wczesniej również piątek. W niedzielę chciał,abym pojechała z Nim na poprawiny. Ucieszyłam się,zgodziłam oczywiście i pojechałam. Ludzie tam byli tak bardzo dla mnie mili,coś wspaniałego. Każdy miał Nas za piękną parę.Cały czas dawał mi słodkie buziaczki,tańczył ze mną,cudownie dotykał,w tancu całował:* Bawiłam się naprawdę świetnie,aż do momentu. Wyszłam na taras zapalić papierosa. Dosiadła się do mnie mama panny młodej. Zapytała dlaczego nie było mnie na weselu. Zrobiło mi się smutno,nie mogłam przecież powiedzieć,ze nie zostałam zaproszona. Odpowiedziałam,że niestety bardzo chciałam,ale nie mogłam:( Musiałam skłamać:( Ona odpowiedziała na to,że rozumie bo byłam za granicą na urlopie! Ja takie oczy:( A to nie ja byłam za granicą na wakacjach,tylko ta Jego :( Po prostu prawie omdlałam:( Nic mu nie mówiłam. Dopiero po powrocie do domu,zapytałam po co mnie tam zabrał:( Po co mowil ludziom cos takiego? Odpowiedzial,ze Ona miala byc z Nim,ale nie chciał,zeby przyjezdzala.Chciał abym to ja tam z Nim była. Ja juz nie wiem co mam robić,Ja albo jestem jakas chora,albo nie wiem:( Kochani co ja mam robić?Pomozcie mi:( On mnie rani ,a ja dalej w to brnę:( Boziu:(

Gość opamiętaj się dziewczyno
i zerwij z nim wszelkie kontakty,chłopak ciagnie na dwa fronty bo tak mu wygodnie mało tego widzi, ze Tobie to nie przeszkadza bo przeciez wiesz o tej drugiej.Kobiety naprawdę lubią skomplikowane sytuacje i facetów drani:D

Gość wiem jak trudno skonczyc taki
chory uklad, wiem, ze tego nie zrobisz albo bedzie ci strasznie trudno, ale musisz wiedziec jedno, to nie ma przyszlosci bez wzgledu na to co teraz myslisz i jak bardzo milosc przeslania ci oczy

Gość JAKIŚ SENS WIDZE
Tak,własnie najgorsze jest to ,ze miłość przesłania mi oczy:( A ja tak bardzo bym chciała,żeby było dobrze.Łudze się ,że tak będzie:( I tak to już jest skończone. Za bardzo się pokłóciliśmy:( Jego zazdrość i kłotnie o głupoty:( Emocje poszły górą. Echhhh:(

Gość olej go zobaczysz jak bedzie
za toba latał hehe:) Buziaki!

Gość wiem jak trudno skonczyc taki
jego zazdrosc?! no to on ma niezly tupet, spotyka sie z dwiema naraz i jeszcze ma czelnosc robic sceny zazdrosci!

Gość JAKIŚ SENS WIDZE
Nawet sobie nie wyobrażasz tych scen:( Dosłownie o wszystko! Ubiór,zerknięcie na kogokolwiek,wibracja w tel itp itd. Ale Kocham!

Nie umiesz tego zakonczyc bo go kochasz. Ale on sie nie zmieni, ja mialam podobna sytuacje tyle ze on zrywal a potem wracal. Wybaczalam mu, bylo super a potem znowu odchodzil. Ale ostatnim razem przegial, powiedzialam dosc i zyje...Zrozumialam ze bylam bardziej nieszczesliwa znim niz bez niego. A taki facet juz sie nie zmieni.

Kochana zerwij z nim! Jak mozna byc w zwiazku wiedzac, ze koles ma druga?? To nic milego, nawet jak sobie to wyobraze to az mi sie nie dobrze robi! Ty sie zameczysz psychicznie z tym czlowiekiem! Powiedz mu, ze jest frajerem i tak traktoweac to sobie moze jaka naiwna lalunie a nie Ciebie! Z czasem pozaluje tego co zrobil i napewno los podwojnie go za to wyswięci!Trzymaj sie!

Gość milencia ma racje
Ja nie potrafie sobie wyobrazic,ze ktos moze byc tak podly i robic cos takiego :( Kurcze

Gość always
bylam kiedys w takiej sytuacji, tylko, ze nie wiedzialam o tym, ze facet, z ktorym sie spotykalam mial od dluzszego czasu dziewczyne..wszystko sie wydalo przypadkiem i sam przestal sie odzywac..postanowilam uswiadomic ta laske bo zdawalam sobie sprawe z tego, ze nie jestem pierwsza ani ostatnia ale ona nie uwierzyla..nie wiem jak kobiety moga byc tak naiwne, zwlaszcza znajac faceta dlugo nie potrafia zauwazyc kiedy klamie..szkoda tez, ze facet facetowi zawsze wierzy a laski sobie wzajemnie nie.

Gość o ranyyyyyyyyyyyyyyy
Jestes z nim choc wiesz ,ze tamta Bzyka ??? yyyyyyyyyyyyyyyyyyy