Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się pytam z ciekawości

który z tych dwóch lepszy Waszym zdaniem

Polecane posty

Który Waszym zdaniem OFE jest lepszy z tych dwóch: Commercial Union czy PZU Zlota Jesień? Czytam sobie teraz o nich i w sumie wychodzi mniej więcej podobnie z przewagą na CU. Któy wg Was jest lepszy?

Naprawdę nikt się nie wypowie? :(

Tylko te dwa sa brane pod uwagę, jeden mam ja drugi mój facet i chce koniecznie żebym zmienila bo jego jest lepszy. Pytam zczystej ciekaowści który z tych dwóch bo jak narazie to widze że prawie to samo

ja ci polecam CU bo to największy fundusz na rynku który zawsze jest w czołówce od samego początku ja zapisałam się do funduszu w kilka minut wypełniłam wniosek on-line a reszta formalności dopełniono kurierem a dodatkowe plusy CU to : - certyfikat ISO (jako pierwsze OFE) - nagrody branżowe (np. za najlepszy fundusz emerytalny w Europie Środkowej i Wschodniej w 2006 roku ) - niskie ryzyko inwestycyjne - niskie koszty uczestnictwa mnie to przekonało więcej informacji znajduje się na tej stronce www.10stycznia2009.pl

no cóż... ja ostatnio wybrałam CU. ponieważ okazało się, że dotyczy mnie to styczniowe losowanie... więc zagrałam na nosie ZUSowi i nie dałam się wylosować do jakiegoś marnego Funduszu, tylko wybrałam taki, któremu wiem, że mogę zaufać. bardzo długo siedziałam we wszystkich rankingach i statystykach i w ogóle... według mnie CU prezentuje się solidnie i warto w nie zainwestować.

Gość jeden chooj
kazdy " stracil"

każdy bo kryzys gospodarczy sięgnął każdego ale mimo to liderzy są nadal i na tych trzeba stawiać w tych trudnych czasach :) i nie ma się co dłużej zastanawiać bo do losowania www.10stycznia2009.pl zostały tylko 3DNI

i jak OFE wybrane? losowanie będzie niedługo więc Ci co przegapili niedługo będą mogli sobie pluć w brodę ja wybrałąm sama i taka sytuacja mnie nie będzie dotyczyć :)

Gość ciacha

Gość ciacha
Wg mnie CU lepsze Wystarczy sprawdzić statystyki pozatym ma najwięcej klientów przez co może osiągnąć lepszy zysk! Poniżej linka do strony logowania macie, potem oddzwaniają do ciebie! Kliknij tutaj

Najlepszy jest Generali. Stabilny, solidny z pofesjonalną obsługą.