Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwaizalamana

mam wszystko i nie mam nic!

Polecane posty

Gość szczesliwaizalamana
a co do tego ze nie umiem zarzadzac.nie mnie oceniac samej siebie ale jednak mysle ze firma jest w stanie rewelacyjnym.dziala prosperuje zarabia duze pieniadze.tak mam dwoch kierownikow.sa naprawde dobrymi specjalistami.

Gość magiczna mikstura
to po protu jestes pracoholiczką, a to się leczy albo złapał Cię klasyczny burn-out. jak są świetnymi specjalistami, to dlaczego nie zostawisz im pod pieczą firmy na parę dni i nie wyjedziesz odpocząc?

Gość ***Mango***
Nic nie zmienisz do momentu az uswiadomisz sobie, ze luxusem jest czas ...:-) Jestem starsza od Ciebie i potrzebowalam sporo czasu, zeby zwolnic i zaczac cieszyc sie zyciem. Nad biurkiem mam swietne slowa Borgesa z jednego z ostatnich jego wywiadow. Mowi o tym, ze gdyby raz jeszcze mial zycie przezyc zylby tak, by pozwolic sobie i na szalenstwa i niedociagniecia. U mnie poczatek zrodzil sie z mysla, ze nie ma ludzi niezastapionych i zaczelam ufac w mozliwosci innych. Pierwszy Urlop zrobilam po 6 latach od zalozenia firmy i po powrocie okazalo sie, ze wszystkie podjete w tym czasie dycyzje byly podjete dokladnie tak jak i ja bym je podjela. Powodzenia.

Gość szczesliwaizalamana
Mango dzieki za naprawde madre slowa.