Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady stonehenge

podpaski kontra tampony kontra instead

Polecane posty

kiedyś używałam tylko podapasek (to było sto lat temu) później tylko tamponów (do dobrego się człowiek szybko przyzwyczaja:) teraz na przemian tamponów jak gdzieś wychodzę a podpasek w domu i w nocy. Chyba że jestem gdzies na wyjeździe to wtedy cały czas tamponów bo....nie umiem normalnie chodzić z podpaską, ruszam się jak kaczka, w nocy się nie wysypiam bo jestem tak spięta że coś mi przecieknie że bolą mnie mięśnie, używanie podpasek w domu to dla mnie \'przebiedowywanie\' tylko do kolejnego wyjścia....niecierpię ich!!! ale wiem że tampony nonstop nie są za zdrowe...eh....czy któraś z was też tak ma? czy któraś z was używa może wkładki instead?

Gość dlaczego niezdrowe

tylko tampony....przynajmniej przez pierwsze 3 dni...wydaje mi sie,ze jak ostro leci,to tampon szybko nasiaka i nie jest szkodliwy

Gość ja uzywam tylko tamponów
od kilku lat i jeszcze nie mialam zadnej infekcji ;-) podpaski też nie są tak do końca zdrowe w używaniu, ponieważ nie przepuszczają powietrza. Także ja polecam uzywać tampony i nie przejmować się niczym :-)

wiem wiem...tampony są zajebiste:) ale może lepiej złoty środek skoro niektórzy trąbią że niezdrowe...w każdym razie juz chyba nigdy nie wyszłabym gdzieś z podpaską..bleeeee:( ale ta wkładka instead mnie ciekawi....miałyście taką?

Gość piiiipiii
podpaski w nocy, tampony na wyjscie, podpaski czasami, kiedy mam koncowke okresu i wiem, ze nie bede miala gdzie isc do kibelka, zeby wymienic