Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedede

ABSOLUTNIE NIEMODNE

Polecane posty

Gość Pasemka.torby na lancuchach
Jeansy dzwony+buty w szpic

Gość akurat porzadne zlote buty
sa modne zawsze, byle dobrze zestawione

Gość 46 procent
- obwisłe ciuchy, - mało kobiece buty -niechlujne ubranie - czarne kozaki, toć to nie żałoba

Gość Akurat zlote buty
Zawsze wygladaja tandetnie. tak samo jak zlote torbki.

Gość lekt
najważniejsze to dobrac odowiedni srtój do figury, wieku, i okloiczności Modajest rzeczą względną, i głupota jest być jej niewolnikiem

Gość czarna kafe
piszecie że rurki są nie modne albo dzwony nie nie prawda NIEMODNE SĄ źle dobrane ubrania np za ciasne spodnie opięte bluzki nie wyprasowane i nie wyprana NIEMODNE są laski które mają najnowszą kiecke i tłuste włosy itp klasyczne czyste zadbane nigdy nie wychodzą z mody

Gość wysmiewczyni
wiecie co wisi mi co wy tu wypisujecie. Jesli bede miala ochote na biale kozaczki to sobie je zaloze i absolutnie nei bede przejmowla sie tymi pseldo modnymi kobietami ktore chodza w ciuchach bez ksztaltu i koloru. Najlepiej szare, bure czarne a brazowe to juz szlenstwo. Wisi mi to. Mozecie gadac co chcecie ale faceci to lubia a jednak bardziej zalezy nam na przychylnosci mezczyzn niz kobiet. Nie dawno bylam na delegacji w Moskwie i moge powiedziec ze Polki do piet nie dorastaja Rosjankom. Sa bardzo ladne a do tego bardzo kobiece. Z mlodych rosjanek rzadko ktora chodzi na plaskich butach. Wszystkie sa umalowane, uczesane i naparwde milo sie patrzy. Moi wspolpracownicy plci meskiej nie nadazali odwracac glowy za kobietami i przyznali ze rosjanki sa bardzo zadbane i kobiece w odroznieniu od naszych wygodnickich, zaniedbanych i prostych w ubiorze Polek. U nas kroluje tzw. wygoda. Lachmaniarski styl. A tam kobiecosc. U nas malo kobiet na obcasach a tam malo na plskich.

Gość posjgjpojh
Troche przesadzacie, podazace slepo za tym , co akurat pokaze sie w tv i jest przedstawione jako modne. Uslyszalyscie gdzies, ze rurki wychodza z mody, wiec uwazacie, ze teraz precz z nimi i wszystkie babki musza kupowac szeroki spodnie:| A nie uwazacie, ze wlasnie wtedy mamy atak klonow?? Jak nagle wszystkie wyrzuca rurki do kosza i kazda zacznie chodzic w szerokich ?? Opamietajcie sie/

Gość kampanetto
Ja myslę, że raczej chodziło o rzeczy tandetne i nie gustowne ;) Niemodne zawsze będzie solarium, tipsy, krzykliwy strój i makijaż. Co do białych butów zimą, podobno w tym roku mają być hitem ;) Ładną złotą torbę widziałam raz w życiu, kosztowała majątek i była bezapelacyjnie piękna! Niewolnik mody to chory człowiek, z mody czerpiemy to, w czym wyglądamy najlepiej; zawsze jest do wyboru kilka trendów. Ja nie czuję się dobrze w balerinach, lepiej pasują mi w buty choćby na kilkucentymetrowym obcasie i nigdy balerin nie założę :) Jedyna osoba, która wyglądała doskonale w tym fasonie buta to Audrey Hepburn :)

Gość do wysmiewczyni
1. Moskwa to jedno z NAJBOGATSZYCH miast na świecie, z najwyższymi średnimi dochodami!, Rosjanek na Paryskich pokazach mody można spotkać więcej niż Paryżanek :P gdzie tu Polskę porównywać, w która nie ma ani gazu, ani ropy- a co za tym idzie i niewielu magnatów finansowych... którzym mogą krocie płacić swoim kobietom i współpracownikom.... jak tak Ruska zarabia 20 tys dol (taka jest średnia płaca w Moskwie, jakby ktoś nie wiedział) to stać ją i na markowe ciuchy z górnej półki i może sobie na szpile 15cm na co dzień pozwolić, bo do pracy wiezie ją szofer :P ... udaj się ty kochana, gdzieś po za Moskwę- to zobaczysz jaki tam styl i szyk kołchozowy panuje :P 2 kochanie, jeśli uważasz, ze jedyną alternatywą jest look ale Jola Rutowicz i bezkształtne ciuchy- to raczej mało wiesz o modzie :P 3. to m,że faceci się za tobą oglądają, to jeszcze nie znaczy, że się im podobasz- może tylko mają ochotę zrobić sobie z ciebie materac, bo przypominasz im panie z reklam 0 700 :P

Widzę, że wg was tak naprawdę wszystko jest niemodne. W czym wy chodzicie? Nago?! Wali mnie to, co jest modne. Będę nosic to, w czym dobrze wyglądam i w tym, czym się dobrze czuję.

Gość kuuuuuuuuuuulla
Zgadzam się z przedmówczynią. Skoro wszystko jest niemodne, to co wy nosicie?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rurki niemodne? no tak, w sklepie na jakiejś prowincji to moze trudno dostać rurki, a w dużym mieście w każdym odziezowym sklpie w galeriach są rurki. zreszta wystarczy przejżeć katalog trendów na jesień/zimę tego roku. to, ze ktoś nie lubi takiego fasonu nie znaczy, ze jest on niemodny.

Gość kermiii
absolutnie niemodne jest krytykowanie innych za sposob ubierania się i teksty typu' tipsy bleee, saszki bleeeeee' krotkie spodniczki bleeee'. każdy ubiera sie jak mu się podoba i nawet 'tipsiara' ma swój styl. nie rozumiem jednego, skoro piszecie, że wszystkie kobiety/ dziewczyny ubieraja się jednakowo, to jak to się dzieje, że w tym samym poście wymieniacie kilka styli. bo chyba nie mam deja vu, a parokrotnie przeczytałam, że króluje styl 'tipsiary', emo/emu [przepraszam za ignorancję, ale nie wiem jak to sie pisze], albo rurkowo-saszkowo-skórzanokurtkowy. same widzicie róznorodność. poza tym to, ze przykładowo ja nosze rurki, to nie znaczy, ze ty 'nosisz je' tak samo ;]

Gość czarna kafe
nie modne jest ubranie nie dopasowane do miejsca w ktorym się znajdujemy np mini i goły pępek w pracy itp

Gość A ja...tak sobie
Zastanawiam się tak,gdzie Wy super ubrane laski ,krytykujące jak czytam wszystko i wszystkich jesteście pochowane???Niestety,ale patrząc na ulicę to właśnie wygląda ona tak jak Wy znawczynie to opisałyście że jest BLEEE,więc Wy również jesteście jej częścią....I zapewne marzycie o tym aby być niepowtarzalną,świetnie ubraną niunią---tylko.....bądżmy szczere...to tylko wasze marzenia:) Będąc np.w Londynie mogłybyście otworzyć oczy i spojrzeć na modę trochę inaczej.A tam polkę ,która dopiero co obraca się w naszym mieście poznajemy na kilometr i nic tego nie zmieni:)Jasne po paru latach tam spędzonych można się czegoś nauczyć,lecz nie proponuję przenosic tego na nasz grunt bo to grozi raczej porażka:-P w oczach takich lasek jak wy tutaj. Zyczę więcej luzu,taktu i uśmiechu,bo to zawsze jest modne:-D

Gość Natuśka xD
Jezu ludzie! To jakas porażka! Co wy tu wypisujecie???? Przecież każdy ma kurwa prawo ubierac sie jak chce,a wam chuja do tego/ Tych waszych wypocin nie da sie czytać! Zgodze sie jedynie z Wysmiewczynią. Szare myszy kurwa bedą krytytykować lachony-to zemsta frajerów? Powtórka z rozrywki?GIRLS UBIERAJCIE SIE JAK CHCECIE! nie obrażac mi PRIMARKA! to nic,ze to tania firma w Asdzie,ale żadna tandeta!!! To idź kurwa do Prady czy Versace. Primark to normalna odzież. Moja siostra pracowała chwilę w Szkocji i przywiozła mi kilka ciuchów z Primarka po dwa lub trzy funty i dołożyłam swoje dodatki i jest ok. A co do facetów którzy traktuja laski jak materace-ZROZUM DZIECINKO,że to nie są faceci,ale szowiniści. Prawdziwy facet docenia Twój charakter. Tyle,że takich ze świecą szukać:( POZDRAWIAM NORMALNE LASKI-NAS TEŻ MAŁO:D

Gość Natuśka xD
Sorry pomyliło mi się.W Primarku sprzedają ciuchy Atmosphere(ciuchy ABSOLUTNIE NIEMODNE)wg.kogoś,juz nawet nie pamietam kogo).Asda to co innego. Poprawiam sie bo ktos mnie zje:D

Gość tak jedynie
wysmiewczyni prezentuje tu styl ktory mi odpowiada. Niech kazda nosi co chce a krytykujace tu wszystko kobiety zapewne zielonego pojecia nie maja o modzie. A wszystkie kobiety ktore wybijaja sie z szarej rzeczywistosci to najprawdopodobniej dziwki zwane tipsiarami sluzace za materace. Troche oglady i luzu. Nie podoba ci sie to sie tak nie ubieraj ale nie wiem dlaczego przeszkadza ci ze ktos nosi to czy tamto? Ty rowniez mozesz nie podobac sie innym ale uwazasz sie za ikone mody ktora napewno nie jestes. Ilu ludzi tyle gustow.

Gość jakie pustaki z was
:-o Po pierwsze to każdy może się ubierać jak mu się podoba a nie podążać za modą i być klonem innych, mówicie na kogoś a same jesteście nie lepsze. To co w takim razie jest modne? :-o Największe tandety to takie jak wy które próbują podążać za modą a nie tym w czym najlepiej się czujecie :-o

Gość Natuśka xD
Najlepiej to krytykować kurwa!

*kurtki do ziemi *kołnierzyki obciachowe w swetrach *zwykłe bluzy bez dodatków *wysokie obciachy wiocha *trampki *skarpetki czarne lub w rysuneczki *zaginane spodnie od dołu *dzwony *za luźne spodnie *wieeeelkie kaptury *dziwkarskie bluzeczki różowe typu na ramiączka *bluzeczki z laleczkami jakimiś *czubate kozaki *czapki *dlugie rękawiczki *zbyt krótkie mini w których widać du*py *jaskrawe kolory *świecące paski zwykłe koszulki

Gość Natuśka xD
ABSOLUTNIE NIEMODNE jest krytykowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też mam gdzieś to, co jest wg was modne, a co nie. Mam blond włosy,zawsze wyprostowane, tipsy ze świecidełkami, 2 razy w miesiacu chodzę na solarium. Ostatnio kupiłam sobie czarne zamszowe kozaczki ze spiczastym noskiem ( !!!) i do tego ocieplany płaszczyk przed kolano w (uwaga!!!) białym kolorze. Straszne bezguście ze mnie, heh...:D

Gość fuhasghj
Blondyneczka16 - jaskrawe kolory sa niemodne?? To w jakie mamy sie ubierac?? Czarne, brazowe i szare?? To dopiero nuda. Ja tam lubie zolty, niebieski, bialy, zielony, czerwony i nie widze w tym nic niemodnego. Idz sie leczyc

Gość wysmiewczyni
O je stanmy wszystkie w szaro-burych ciuchach na przystankach autobusowych. W wielkich plaszczach do kolan, plaskich ciemnych butach. nie malujmy sie bo to tez kicz i bedzie modnie i odjazdowo. A faceci beda ganiac za nami az buty beda gubic takie lachony beda z nas. Zenada naprawde, co za jakies szare mychy tu wypisuja swoje pseldo modne wywody.