Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Detiive

Pierwszy raz...

Polecane posty

Gość Detiive

Jak się zabezpieczyć oprócz prezerwatywy? Dodam, że mam ponad 16 lat, więc tabletki antykoncepcyjne odpadają. Zależy mi na czymś, co nie będzie miało większego wpływu na organizm. Co polecacie? :D

Gość szklanke wody zamiast

Gość Detiive
To miło, że podzieliłeś/łaś się czego ty używasz, ale ja postawie na coś skuteczniejszego. Hm? :)

Gość ejbisi
Ogólnie prezerwatywa wystarcza, policz sobie jeszcze mniej więcej kiedy uważasz że możesz mieć dni płodne a ponadto pamiętaj że jeśli coś się stanie z prezerwatywą to zawsze są tabletki PO np.postinor które należy wziąć 72 godziny po stosunku zeby nie doszło do zapłodnienia. Jeśli chcesz sie czuć pewniej to możesz się sprobować postarać o tabletki PO jeszcze przed stosunkiem. W razie czego weźmiesz je błyskawicznie co daje praktycznie 100% zabezpieczenie. A tak w ogóle to nie myśl wtedy o tym czy przypadkiem nie pęknie ani nie martw sie czy nie zajdziesz bo sobie zepsujesz zabawe :P

Gość Detiive
ejbsi - dzięki za odpowiedź. :D No właśnie, tylko one są na receptę, nie? I przedtem trzeba zrobić jakieś badania hormonalne (przynajmniej przy tych przed :P). A jakieś globułki dopochwowe czy coś takiego? :)

Gość Maquos
Globulki dopochwowe się nieestetycznie pienią.

Gość anka888
jak oblicza sie dni płodne?

dziecko drogie, biologi w szkole nie masz, że nie wiesz jak się oblicza? a jeśli jeszcze nie masz, to oznacza to tylko że kafe to nie miejsce dla Ciebie

spokojnie - prezerwatywy wystarcza :) chociaz ja osobiscie nie lubie sie z nimi kochac bo mniej przyjemnosci jet dla mnie a dla faceta rowniez :)