Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam watpic

Czy sa jeszcze tacy faceci?

Polecane posty

Gość zaczynam watpic

Dziewczyny czy sa faceci po 25 roku zycia ,wolni ,ktorzy kochaja podrozowac, maja pasje, nie leza dupa na kanapie,maja gest co nie znaczy ze non stop placa za dziewczyne ale nie wyliczaja na piwo lub na dyskoteke. Faceci na poziomie,z poczuciem humoru?

Gość dramatyczna chanel
sa ale mają jedną wielką wadę - nie angażują sie zbytnio bo skoro moga w dziewczynach przebierać to nie skupiają się na jednej...

Gość blackcat
są tacy ale już zajęci ;)

Gość zaczynam watpic
hmm to co napisalas ma duzy sens bo mnie to juz 2 raz spotkalo ale nadal takich szukam

Gość dramatyczna chanel
mnie też jeden zostawil a drugiemu nie pozoliłam sie zostawić i sama odeszłam gdy powiedział, ze jest ktoś kto mu ciągle po głowie chodzi (oczywiście to nie byłam ja)

ciiiiiiii dramatyczna nie rujnuj zbudowanego na romansidłach obrazu rycerza na białym koniu dobra są ale chwilowo wszyscy zajęci ale słyszałem że jeden gdzieś w Krakowie się rozwodzi więc za około miesiąc będzie do wzięcia ale spiesz się bo już są na niego zapisy

Gość zaczynam watpic
Ja bylam zwiazana z 2 facetami ktorzy mieli pasje ,kochali podrozowac ale niesetety po czasie okazywalo sie ze nie potrafia zbyt dlugo z jedna pociagnac...faceci kolo 30:(

z tym podróżowaniem to chętnie, gdyby było dużo czasu i pieniędzy na nie:o reszta się zgadza:)

Gość zraniony 85
Jest taki Facet i siedzi przed kompem,tylko boji się że poraz kolejny usłyszy od kobiety"odchodzę"

Gość don guralesko
,maja gest co nie znaczy ze non stop placa za dziewczyne ale nie wyliczaja na piwo lub na dyskoteke. to cię najbardziej boli nie ?

o kurwa panowie ale zajeżdżacie desperacją :O ło matko a gdzie się podziało wasze poczucie humoru takie kryterium też było na końcu

Gość olalalalalalalalalalaaa
nie chodzi o to, że płaci czy nie, tylko o to, że jeśli zaprasza dziewczynę do kina i za nią płaci czasami, tzn. że mu na niej zależy... jeden z przejawów a jak jesteś z chłopakiem i nigdzie nie wychodzicie, chociaż sporo zarabia i ma czas, no to sorry... woli zbierać na to, na tamto... to jaki z niego będzie mąż i ojciec? nie kupi nic dzieciom, tylko sobie coraz lepsze i coraz więcej rzeczy, a kobiety robią jedzenie za darmo np. i co? płacicie im za to? za pomoc domową dużo byście musieli płacić

Gość co z tego ze napiszemy
że są, jak i tak nie uwierzycie

Gość olejzpierwszego
postawa roszczeniowa.. napisz lepiej czy sa fajne kobiety do 25 lat ktore nie musza byc nonstop na dyskotekach i nie maja fochow, durnych textow i wielkich wymagan.... choc twoj post to lista wymagan wiec chyba znam odpowiedz

Gość popieram wpis wyzej

a tak serio to są na pewno tylko ciężko ich spotkać bo podróżują :) Twoje wymagania wcale nie są wielkie, jak ktoś wyżej napisał. Nie chcę nikogo urazić, ale jeżeli ktoś twierdzi, że te wymagania są duże, to chyba należy do tych osób, które leżą na kanapie i skaczą po kanałach :)