Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczku nigdy nie mów nigdy

Do prawiczka kilka słow

Polecane posty

Wiesz tak sobie poczytalam kilka twoich postow i przypomniala mi sie pewna scena z dawnego okresu. Otorz poznalam kiedys takiego prawiczka, byl starszy od ciebie bardzo religijny, seks tylko po ślubie i tylko grzecznie i ladnie bez zadnych perwersji. Nie byl moim chlopakiem ale spotykalismy sie czasem na kawke czy ciastko. Pisalismy tez duzo sms i na gg zawsze byly to rozmowy na temat seksu. Pytal o to co lubią kobiety, jak ja lubie itd nakrecal sie tym i robil sobie dobrze rączką. Rajcowalo mnie takie pisanie i swiadomosc tego ze jedno moje stekniecie w telefon wywolywalo u niego burze... :P:P w realu tylko raz doszlo do zblizenia gdzie piescil moje jak mowil okrągle boskie piersi i wkladal paluszki tam gdzie swiętojebliwy prawiczek nie powinien:) Facet byl bardzo inteligentny wyksztalcony i mial lekko poryty beret ale byl tez przystojny i w ogole. No do czego zmierzam a wiec ten prawiczek ktoregos pieknego dnia poznal swojego aniolka , twierdzil ze ją kocha ze jest cudowna ale nie sypiali ze sobą zero pieszczot i wiesz co zrobil w dniu swojego slubu? Przyjechal do mnie i kochal sie ze mną dokladnie tak jak mu to wszystko opisywalam, robil wszystko to czego zawsze sie wypieral i zawsze mowil nigdy tego nie zrobie! A najsmieszniejsze jest to ze robil to ze mną w dniu swojego slubu a taki swiety i doskonaly. Ja zgodzilam sie ale wiesz dlaczego a dlatego wlanie by na drugi dzien wyslac mu smska z napisem ze zropbil cos czemu zawsze zaprzeczal, sek przed slubem, pieszczoty analne jezykiem, oralne rowniez, zdrada, itd. Do dzis gdy go widze mam ubaw po pachy. Smiesza mnie tacy goscie jak ty ktorzy zarzekają sie na amen a pozniej wychodzi szydlo z worka. Ublizacie innym bo juz tam cos probowali a potem sami robicie to samo badz jeszcze gorzej wiec radze ci sie juz nie wypowiadac .

Gość tewe
Uffff, a juz myslalem, ze ozenil sie z bylą dz­i­wka :P

NO ON TEZ MI MOWIL ZE W ZYCIU BY TEGO NIE ZROBIŁ :classic_cool: kilka twoich postow ubliza innym zwlaszcza dziewczynom ktore pisza ze np anal mają za sobą itd stąd tez postanowilam napisac ci co mysle.

ufff :P:P:P tego nie wiem, natomiast napewno korzysta teraz z uslug takich dziwek :)

ja nie pisze tutaj tylko o tym temacie, od czasu do czasu tutaj zaglądam i zawsze trafiam jak ty jestes stad tez wiem co mniejwiecej wypisujesz i jak starasz sie pokazac ze jestes lepszy , byc moze nie robisz tego swiadomie ale to robisz sam czytaj uwaznie swoje posty :)

Gość tewe
a moze on tak postepowal, bo ona juz nie byla dziewica? A on licznik mial ustawiony na 0, wiec musial wyrownac? :D

dziewczyna napewno byla dziewicą, on by nie zwiazal sie z nie dziewicą :) z tego co wiem ich pierwszy raz byl mc po slubie. Prawiczku no ok zaluzmy ze ci wierze to sam powiedz czy to nie smieszne ze facet przez ponad dwa lata zarzekal sie ze on nie on nigdy itd a w dniu slubu zrobil wszystko naraz czego tak pilnowal i w co tak wierzył?

nie no z pierwsza lepszą tego nie rob, moze pozniej ale ten pierwszy raz zostaw dla tej na ktorej bedzie ci zalezalo:)

mozesz sie puscic tylko czy to pozniej nie bedzie jakos siedzialo ci na psychice? :)

piszesz ze moze byc nie dziewica ale nie po analu a skad bedziesz wiedzial co ona robiła? Jesli ci tego nie powie to sie nawet nie domyslisz. Co do tolerncji to moze faktycznie pusc sie latwiej nam bedzie sie porozumiec :D

Gość prawiczku
upioke Ci szarlotke dziure se w niej zrobisz i jazda;p

Gość prawiczek 1988
czy wytrysk na stopy dziewczyny oznacza ze juz nie jestem prawiczkiem? chodzi o to ze lubie ladne i zadbane stopy , podniecaja mnie najbardziej, cipka juz nie. namowilem swoja dziewczyne i spuscilem sie na jej stopy ktore najpierw wylizalem . Lecz nie wiem czy nadal jestem prawiczkiem. Prosze o wytlumaczenie madrych ludzi