Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MajCia07

Koniec z oszukiwaniem!!! Biorę dietę na poważnie!!! Zapraszam.

Polecane posty

Muszę przyznać, że od dawna staram się zrzucić kilka kilogramów, ale nie wychodzi mi to z bardzo bo wciąż \"oszukuję\". Postanowiłam że koniec z tym, bo przecież takim postępowaniem niczego nie osiągnę. Biorę się za siebie i koniec kropka . Zachęcam wszystkich którzy mieli bądź mają taki sam problem. Razem będzie łatwiej;)

Gość escaaada
Hej :) chętnię się przyłączę, bo też mam wewnętrzną potrzebę sie odchudzić;) Nawet zeszycik założyłam;) więc jak od jutra zaczynamy walkę o -kg?:)

hej :-) ja z Wami :-) mozna? :-) mam ten sam problem... ciagle chce schudnąć ale efekty żadne bo ciągle odpuszczam...

Gość nikita.a
ja tez ja tez:D

Gość nikita.a
to co dzis 70 kg za miesiac 60 a za dwa 50:> jakie stosujecie diety jakies cwiczenia?? pomocy bo ja tez na bakier z silna wola;/

Gość Dominika1988
przyłaczam się drogie kobitki do was od jutra dieta jest 70 chce 55

Gość nikita.a
to ja tak samo:D

Gość platek_ rózy _18
ja tez z checia sie dolącze:) schudlam juz 9 kg waze 68 kg:D ale teraz zaczelam troszke oszukiwac chetnie sie dolacze:)

Gość nikita.a
to pojedynek??:d ja tam lubie rywalizacje:D

Gość Dominika1988
prosze napiszcie jaka diete bedziecie stosowały >>>

Gość Dominika1988
>>> nikita>>>>w miesiac 10 kg chyba to nie mozliwe

Gość Dominika1988
cześc dziewczyny mi sie dzisiaj nie udało wytrwac od jutra juz na 100000%zaczynam ....

hej kobitki;) Trochę długo się nie odzywałam, ale to zwyczajnie wina braku czasu... ciągle jestem czymś zajęta. Ale wreszcie znalazłam chwilę żeby napisać;) No muszę przyznać że u mnie coraz mniej problemów z wytrwaniem! Jak się zawzięłam tak jadam zgodnie z dietą i wcale nie czuję się głodna. Zobaczymy jak pójdzie mi dalej bo to dopiero początki. A co u Was? Jak sobie radzicie? Jakie diety stosujecie? Czekam na odpowiedź;)

Gość NiePopuszczę
Hej :) Ja jestem...przenosze sie z innego tematu, kotry po dniu upadl :/ Ja mam teraz jakies 72 kg na 170 cm :( ...miesiac temu bylo 66 kg! Wszystko przez komplulsy 😡 !! Moj cel to 60 kg do sylwestra ale bede starala sie zejsc do BMI 20 :) Pozniej cos o sobie napisze bo teraz zmywam sie do szkoly :p pa 🌼

Witam Cię \'NiePopuszczę\' ;) A jaką dietę stosujesz?;) Myślę że powinnaś dać radę! Wierzę w Ciebie! Ja przez pare dni stosowałam diete SB ale postanowiłam jeść po prostu mniej! I nie jeść słodyczy co jest moją ogromną słabością. Zobaczymy co z tego wyjdzie. A reszta panienek jak sobie radzi? Pozdrawiam

Gość to co jest nie tak

Gość Dominika1988
hej kobietki , załamałam się dzisiaj zaczynam ładnie dzien z dieta a o 18 wszystko chszanie do dupy wszystko kórde dzis zobaczyłam zdjecia z wesela wygladam strasznie 70 kg waże masakra --- mysle o głodówce oczyszczeniu organizmu przez 7 dni --- co o tym myslicie

Gość NiePopuszczę
Ja stosuje mniej węgli-więcej białka, do 1100 kcal MAX, 4/5 posilkow, duuuzo picia, rano weglowodanki i owoce, potem juz bialko i warzywka, sporo ruchu...no i to tyle :D na efekty oczywiscie trzeba bedzie poczekac ale tez wierze, ze sie uda! :D powodzenia dziewczyny!

Kochana Dominiko;) Nie masz się co załamywać tylko próbować próbować i jeszcze raz próbować! Może byś spróbowała diety SB to coś w tym rodzaju jak opisuje \'nie popuszcze\' poczytaj sobie o tej diecie. Przez jakieś 2-3dni moze Ci być cieżko ale na tej diecie w ogóle nie chodziłam głodna i nie było aż tak źle;) A Tobie \'NiePopusze\' życze powodzenia i sukcesow;)

Gość Michelle18
Hejka:) a ja mogę dolaczyc?? mam straszny problem z silna wola i kocham jesc;( juz kiedys schudlam dzieki cwiczeniom i jakiejs tam swojej wlasnej diecie,ale przytylam przez ostatni rok 10 kg :( masakraaaa... musze schudnac do studniowki OBOWIAZKOWO. Jak wiadomo razem razniej to jak przygarniecie mnie??:D

Gość NiePopuszczę
Hej 🖐️ Moj drugi dzien diety dobiega konca :D na razie trzymam sie dobrze :) Wydaje mi sie ze nie przekroczylam wczoraj ani dzis 1000 kcal! Jutro daje czadu na rowerze :) Wczoraj i dzis - trening hip hop...dostalam w kosc! Ale to dobrze :) trzymajcie sie ;)

Gość Dominika1988
dzieki za wsparcie u mnie jest ok do godziny 17 pózniej o 18 poprostu rzucam się na lodówke i to po weglowodany czy;li chlebuś ja naleze do osób niecierpliwych mam słaba wole i kurde poczebuje efektów

Gość Dominika1988
wczoraj jeszcze zobaczyła zdjecia z wesela poprostu załamka wygladam tak strasznie tusciutko , miałam czarna sukienke ale i tak wygladałam żle , musze schudnac do 56 teraz jest 70 co to dieta SB ja teraz myśle na białku i owocach , zero weglowadanów , serek biały jabka , lub coś tam innego z owoców

Gość puka
jedzcie wegle bo dodaja energii najlepiej na sniadanie... tylko nie laczcie z bialkiem;)

Gość Dominika1988
węgiel jest na biegunke po co jeś węgiel