syzyfoweq_oO_Le 0 Napisano Październik 11, 2008 dominika hahahahahha ale strzeliłas jak łysu grzywką o parapet,chodzi o weglowodany hahahahahahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syzyfoweq_oO_Le 0 Napisano Październik 11, 2008 puka,napisz co jadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominika1988 Napisano Październik 11, 2008 sory kurde nie zrozumiałam o co ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominika1988 Napisano Październik 11, 2008 własnie w tym sens że nie umie sobie ulozyć sensownej diety nie wiem co kiedy jesc zeby to szybko spalic słyszałam ze weglowodany nalerzy ograniczyc albo weliminowac , odkod skonczyłam hormony mam zdwojony apetyt pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominika1988 Napisano Październik 11, 2008 wczoraj kupiłam sobie czerwona i zielona herbate --- strasznie droga była mam bo na gramy kupowałam mam nadzieje ze coś pomoże bede zażywała też chrom bo uwielbiam słodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syzyfoweq_oO_Le 0 Napisano Październik 11, 2008 najlepiej weglowodany ograniczyc do minimum,bo one są sprawcą naszych dodatkowych kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dagagani Napisano Październik 11, 2008 no ale czym zastappic co jest bardziej syte od kanapki chleba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominika1988 Napisano Październik 11, 2008 to naprzykład o na sniadanie co na obiad co na kolacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominika1988 Napisano Październik 13, 2008 halo jest tu kto >>> czemu nic nie piszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vdsjgldlg Napisano Październik 13, 2008 Dominika,sądze by na sniadania jadac koktajle z jogurtu i warzyw a calkowicie wykluczyc chleb,tylko nie mam pojecia jak robic te koktajle bo to ktos mi o tym wspominał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach