Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrażalskaaaa

dziwny charakter ... pomocy

Polecane posty

Gość obrażalskaaaa

mam problem nie wiem z czym to związane ale mam taki charakter że nie znam się na żartach i za byle co się obrazam .... wiem że jak dalej tak bedę postepowac to moj zwiazek nie bedzie miał sensu ... czy ktoś z was tez tak miał? jak sobie z tym poradziliście... ja chyba biorę życie zbyt na powaznie byle co a ja się strasznie potrafie przejąć czasami jest mi z tym źle ... mało nie wpadne w depresje .. proszę o wypowiedzi ...

Gość obrażalskaaaa
podnosze ..

Gość anioleczek *
ehmm no ciezko ci cos doradzic, bo slowa wrzuc na luz pewnie i tak nie pomagaja, zanim sie obrazisz to policz do 100 moze ci przejdzie:)

Gość malowana lal
ja tez tak mialam...kiedys z czasem to przeszlo,moze to kwestia wiekszego obycia w kontaktach towarzyskich? czy masz duzo znajomych?czy poznajesz nowych ludzi? p.s-rozumiem co czujesz

Gość a ja mam odwrotnie
A ja właśnie mam odwrotnie i za cholerę nie moge sę obrazic na kogos;] moge się wkurwic a to nie to samo;] bo potem mi przechodzi i następna rozmowa z tym kimś jest taka jakby nic sie nie stało bo już jest wszystko ok;] nie wiem jak mozna sie na kogos obrazic, nie odzywać się ileś tam dni czy cos. No i nie lubie ludzi, którzy tacy są. Nie mam pojecia co Ci doradzic... może te uwagi za które sie obrażasz traktuj bardziej jako żarty? pod warunkiem że umiesz smiać się z siebie;] jak powiem zebys nie brała do siebie wszystkich pierdoł które ci ludzie mowią to bedzie to bez sensu bo to pewnie i tak sama wiesz. Nie wiem wiec co ci poradzic.........powodzenia