Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca poszukiwaczka

najskuteczniejszy sposob wysylania cv poczta czy mail?

Polecane posty

W czerwcu przyszlego roku bede sie bronic ale juz teraz chcialabym sie was zapytac. Jaki jest najskuteczniejszy sposob wysylania cv tak by dana firma nas zauwazyla? Jak to najlepiej robic? mailem czy poczta listowna? a moze obie formy dozwolone? Napiszcie wasze doswiadczenia.

please niech ktos cos napisze

Gość ja wczoraj wysłałam
10 CV w różne miejsca i dziś oddzwoniły do mnie 2 firmy i jutro mam w obu rozmowy:)

Gość fllflflflf
Booooosh, kolejna idiotka z pytaniem powalającym inteligencją. Dziecko, weź do ręki gazetę i zobacz pierwsze w brzegu ogłoszenie. Zwykle podają, jak sobie życzą otrzymać twoje cv.

no ale jak wyslalas: mailem czy poczta? chodzi mi o to jaki srodek jest najbardziej skuteczny by zechcieli przeczytac moje cv?

Gość poczta to chyba nie polska
a skąd wiesz, że w czerwcu będziesz się bronić?

fllflflflf---nie jestem idiotka. nie chodzi mi o odpowiedz na ogloszenia, gdzie jest podane jak wyslac cv tylko o kandydature taka spontaniczna.

Gość gfdgduyytit
no w ogłoszeniu bedzie napisane jak masz wysłac. jak bedzie podany tylko adres meilowy to niby gdzie chcesz słac CV poczta tradycyjna? I takie głaby kończa studia.

Ale mi nie chodzi o ogloszenie bo tam wiem, ze jest juz podany sposob wysylania tylko, gdy chce spontanicznie wyslac cv do jakiejs firmy.

Gość ja wczoraj wysłałam
rany:o przepraszam:o to ze zmeczenia:o nie odpisałam na zadane pytanie:o wysłałam mailem swoje CV:)

ja wczoraj wysłałam---dzieki:)) wysylajac odpowiadalas na ogloszenia czy po prostu byla to twoja inicjatywa by wyslac do danych firm?

Gość ja wczoraj wysłałam
szukałam na necie na wielu stronach ofert pracy:) niektóre były tylko takie, gdzie CV się mailem wysyła, przy innych był i mai i adres pocztowy do wyboru:) i tak mailem szybciej:p więc wszytsko wysyłałam mailem:) niektóre oferty sa tez takie, że wysyłasz bezpośrednio ze strony interenetowej ładując CV:) właśnie z takiej iferty ktos mi tez odpowiedział już dziś:) Dziś dostałam telefon, że zapraszaja mnie jutro na rozmowę z Dyrektorem:)

okey dzieki i powodzenia:))