Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś co dużo wie

Nigdy się nie ożenię ! Przekonany jestem że nie warto.

Polecane posty

Gość drutrutru
to jest tak jakby poszedl z kobieta do lozka,a po sexie dowiedzial sie,ze pracuje jako prostytutka,wtedy wszystkie kobiety uwazalaby za prostytuttki,beznadzieja. Masz to czego szukales,szukaj wartosciowych kobiet,a nie dupodajek

Gość głupia koza
śmierć frajerom!!!

Gość o jest mój adwokacina
jestem ciekawa a autor nei chce napisac co to za kobiety, chodzi mi o to czy to sklepowe, prezeski, nauczycielki czy kto :D

Gość julka73
mam nadzieję że w końcu poznam kogoś wartościowego i napewno taki ktoś gdzieś jest , dlatego nie szukam nikogo na siłe ,bo z męszczyznami jest tak jak z kobietami i niema co sie tu oszukiwać my po nieudanym zawiązku będziemy narzekać i oczerniać was a wy robicie dokładnie tosamo . ktoś co dużo wie- dziękuje za te słowa ,mam nadziejeże tobie też sie ułoży :) troszke wieej luzu i cierpliwości:)

Gość drutrutru
wiecej luzu,bzykajcie sie juz na pierwszej randce :D

Drogi Autorze:) Bardzo mi przykro...bardzo,bo widać,że należysz jeszcze do gronach tych porządnych mężczyzn,których coraz rzadziej można spotkać.Dla Ciebie ważna jest miłość,wierność,oddanie,te piękne cechy,którymi powinien rządzić się każdy związek...Będzie Ci też bardzo ciężko ponownie zaufać,którejś w coś uwierzyć,tym bardziej że po Twoim zawodzie,spotykasz po kolei na swojej drodze no nieciekawe kobiety(przepraszam).Wiem też,że nie można źle myśleć o wszystkich,generalizować,z góry zakładać że kobieta to chodzące zło:),choć czasami ciężko uwierzyć w dobro..dobro,które nie jest w zasięgi naszej ręki,którego coraz mniej wokół nas.Jestem kobietą.Tez kochałam,też byłam wierna i oddana...Nie wiem czy zdadzał,bo powód naszego rozstania był zupełnie inny.Ale to też była "zdrada"Wiele wycierpiała,nawet myślałam że się nie podniosę.A teraz bardzo ostrożnie do tego podchodzę.Czasem chyba nawet trochę obiektywizm,bo tak bardzo się boję kolejnego zawodu...Boję się,że historia się powtórzy i dlatego wolę być sama,ale z drugiej strony tak bardzo pragnę znów być szczęśliwa i kochana:)Są na świecie jeszcze porządne kobiety i porządni mężczyźni,może nie jest na nich tak łatwo trafić...ale wierzę,że spotka Cię jeszcze wiele dobrego,bo na to zasłużyłeś...Człowiek skrzywdzony ma jakby do tego pierwszeństwo:)Życzę Ci aby nastąpiło to jak najprędzej:):) Bądź znów szczęśliwy i kochany:) Pozdrawiam

Gość głupia koza
wiem, podpowiedziała mi to moja rogata dusza:)

Gość głupia koza
życie to nie same pole z kapustą ....rośmą tam i róże i osty:)

Gość jap
Myrevin Ty popierdoleńcu stary kutas i ze swoim 0/10 robisz z siebie idiotę i że Ciebie baba pierdolnęła po rogach niema czym się chwalić

Gość blecki-judyta
To przykre co piszesz to gdzie ty wlasciwie mieszkasz??????????????????????????????????????????????

Gość czysta desperacja z wami
Ja jestem w stalym zwiazku 4 lata i tez nie zamierzam brac slubu. I co? Czy niechec do slubu wyklucza bycie z kims?

Gość czysta desperacja z wami
A wy to tacy skrajni jestescie - albo slub zonka i dzieci albo puszczanie sie z kim popadnie :/