Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek też człowiek

STOP dyskryminacji prawiczków!!!

Polecane posty

Wszystkiego można się nauczyć, ale jak do czegoś nie masz talentu to wirtuozem nie będziesz. Zawsze lepiej znać podstawy teoretyczne, ale trzeba też umieć wyciągać wnioski na podstawie obserwacji. Zawsze możesz też wziąć "przed" tabletkę na uspokojenie, będziesz miał mniej nerwowe ruchy.

a nie ma obaw, jak sie już znajdzie w takiej sytuacji to samo jakoś się wie... To naturalne, zakodowane w nas. Po prosto samo przychodzi. Zapewnam.

Gość prawy po 20-tce
"Ta tylko tlenione blondyny z sieczką w głowie chcą młodego i doświadczonego" oh, please, 90% kobiet na kafe to tlenione blondyny? :P Ja tam rozumiem kobiety. Jesli wybieraja sobie faceta, powiedzmy w wieku 25 lat, to oczeukuja chociaz jako-takiego doswiadczenia. No i ile taki prawiczek wytrzyma? Spusci sie po kilku sekundach.

Gość oto prawda..
babki nie dyskryminuja prawiczków!! one dyskryminuja nieudacznikow zyciowych a to ze prawiczki po 20 praktycznie w 100% pokrywaja sie z nieudacznikami zyciowymi jest oczywiscie zupelnym przypadkiem🖐️

Gość prawiczek też człowiek
up

Gość a co powiesz autorze
Na temat prawiczków dyskryminujących kobiety które są już "po"?

"Empty Silence Prawda jest tak ze jesli koles w wieku mniej wiecej 25 lat nigdy nie mial dziewczyny to jest to jego pogrzeb. Kompletna porazka. Skoro w takim wieku ani jedna go nei zechciala oznacza ze naprawde jst z nim cos bardzo nie w porzadku. Jest brzydki nieatrakcyjny ,niesmialy ,dziwny i w ogole jest beznadziejnym frajerem. Taki facet ma dwie opcje. Albo zawiesi sznur albo zacznie korzystac z uslugo prostytutek ,bo na 100 procent wiadomo ,ze nigdy zadna fajna dziewczyna takiemu nie da sie dotknac. Zeby nie bylo mam nieco ponad 20 lat i tez nie mialem dziewczyny " Ale bzdury:P.Można nie mieć nikogo z powodu pecha:O.A ja też jestem dyskryminowany:O.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
empty silence, z takim rozumowaniem nigdy nie będziesz mieć dziewczyny. z tak niskim poczuciem własnej wartości...

Gość dzieciak
Ja nie byłam dziewicą, a mój chłopak był prawiczkiem. I powiem Wam , ze nie miało to dla mnie absolutnie żadnego znaczenia pomimo że nie był doświadczony. teraz razem uczymy się swoich ciał, swoich praagnień. a to że ktoś w wieku 20kilku lat jest prawiczkiem to żaden wstyd. Mój chłopak powiedzial mi to od razu, bo wiedzial że nie ma to dla mnie znaczenia. Liczy się to że jest wartościowym człowiekiem, kocha mnie a ja jego.

Gość Czy ktoś mi pomoze
prawiczki wydymajcie coś wreszcie i będzie spokój:)

Gość Czy ktoś mi pomoze
prawiczek dlaczego zwyczajnie nie bzykniesz? boisz się?

Gość dzieciak
Rozmawialiśmy na ten temat, byłam zdołowana że nie on jest moim pierwszym mężczyzną (wcześniej miałam chłopaka , z którym bylam 4 lata...ale wszystko się schrzaniło...). wiec rozmawialismy na ten temat, a on zapewnial ze nie ma to dla niego znaczenia, a ja zapewnialam jego... :)

Gość dzieciak
moim zdaniem prawiczek ma problem wtedy gdy obsesyjnie mysli o swoim dziewictwie. ktoś pewny siebie nie robi z tego problemu. chłopaki! uszy do góry!

Gość Czy ktoś mi pomoze
bzyknijcie coś i będzie dobrze:)

Gość dzieciak
--> prawiczek i kropka 1987 gdyby Twój nick miał liczbę 1986 to pomyślałabym że jesteś moim kumplem, bo macie identyczne poglądy...a może to jednak Ty Wojtas? :P

Gość dzieciak
:) ide spac, rano trzeba się jakos zwlec na wyklad... pozdrawiam

Gość ofe rma
"Czy uważasz, że prawiczek jest mniej wartościowym mężczyzną/człowiekiem?" no to chyba oczywiste jest.

Gość no to ile ty oferma jesteś
warty? ponad 30 lat, żadnej dziewczyny, prawiczek. Będziesz musiał dopłacać :classic_cool:

Gość ofe rma
gówno jestem warty.

owszem :) pozbyles sie tej laski ostatecznie?:P wiesz chyba kogo mam na mysli