Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BetikoBetiko

Moj chłopak zmienia przedemna hasła

Polecane posty

Gość BetikoBetiko
A co do innych...to tyylko na forum potraficie prawic komus morały ze jest załosny ze zenada itp!!! Zobaczcie jakie wy macie zycie i czy jestescie tak strasznie uczciwi jakich tutaj zgrywacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bez słowa
może nie zdradza ale jednak coś ukrywa przed Tobą..

Gość dzwon do niego i to juz i
pytaj co i jak:)

Gość BetikoBetiko
zaraz zadzwonie i on bardzo dobrez wie ze go ochrzanie i walne focha...ale mnie to zabolało///moze to głupota ale mnie to zraniło naprawde

Gość bez słowa
nie dziwię się BetikoBetiko oraz współczuję bo wiem jakie to okropne uczucie. Ale ja nie fochuje tylko staram się zawsze wyjaśniać takei rzeczy więc nie będę krzyczeć tylko poproszę o wyjaśnienie mojego faceta o co chodzi..

Gość BetikoBetiko
Moja frustracja rosnie....nic na to nie poradze.

BetikoBetiko Moja frustracja rosnie....nic na to nie poradze. jest szansa na wyjscie na prosta.... zmien faceta:P.....bedzie nowy ktory moze nie bedzie zmieniał haseł 5 razy dziennie:D

Gość gość
Najważniejsze to rozmawiać ze sobą. Też mam hasło do konta mojego faceta ale nie chcę go kontrolować. Więc najlepszym rozwiązaniem, zamiast siedzieć w domu i się zamartwiać/wkurzać jeszcze bardziej, jest spotkanie się i porozmawianie. Tylko oczekuj pytania. "Czemu chciałaś zalogować się na moje konto"