Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonecznikaaaaa

czy trudno dostać zwolnienie całoroczne z wf na UJ????

Polecane posty

Gość słonecznikaaaaa

mam wade wzroku wsumie tylko -1 ale czy moge sie ubiegac o zwolnienie czy wysla mnie na korekcyjna czy wogole nic?

Gość słonecznikaaaaa
o dobry temat???wlasnie trudno tez mam male minusy

Gość chyba zartujesz
ja miałam -4 i to wcale mnie nie zwalniało z W-F. A o zwolnienie jest bardzo trudno.

Gość a na jakich kierunkach
macie wf?Przesada żeby na studiach był obowiązkowy :O

Gość xanx
Przesada? A pozniej same kaleki : / Doskoanle ze jest obowiazkowy a o zwoelniania ciezko bo na uczleni komisja i tak je weryfikuje :))) A do wybory maja tyle roznych zajec ze nic tylko zyc nie umierac. Po co placic za jakeis zajecia skoro szkola organizuje za darmo> nie pojmuje.

Gość wf jest na wszystkich kierunka
studiów dziennych.

O kurde :O A ile godzin tygodniowo i co np się robi???

Gość errrte
u nas było do wyboru: siatka, aerobik, jazda konna, pływalnia, ogólno rozwojówka, siłownia, koszykówka a dla "chorych" rehabilitacja:) mielismy raz w tygodniu po 2h...sama przyjemność:)

Gość xanx
u nas po poltora, do wyboru byly nawet jakies tance. Dla mnie to byly najlepsze zajecia na tych glupich studiach ;-) Czysty relaks i odstresowanie sie. Zaluje ze to byly tylko 3 mesetrsy i tylko raz w tygodniu. Bo teraz za tego typu zajecia musze placic grube pieniadze

u mnie sa aerobik ,bodyart, pilates ,callanetics ,ćwiczenia siłowe i kulturystyka ,gimnastyka korekcyjna judo ,koszykówka ,piłka nożna ,siatkówka ,stretching ,tańce łyżwiarstwo ,tenis ziemny ,pływanie no i sekcje :aerobik ,badminton ,judokobiet, judo mężczyzn ,lekkoatletyka ,koszykówka kobiet ,koszykówka mężczyzn ,kulturystyka i trójbój siłowy ,narciarstwo alpejskie ,pływanie ,piłka nożna ,piłka ręczna ,siatkówka kobiet ,siatkówka mężczyzn ,tenis stołowy ,tenis ziemny

No to super zajęcia,po co płacić za aerobik :) xanx te "głupie studia" to na poważnie?Nie podobało Ci sie na UJ?

Gość xanx
ja nie bylam na UJ tylko na UW, i tak napisalam sobie ze glupie, bo poszlam na dzienne i dla mnie to byla strata czasu :? powaznie. MOglam w tym czasie normalnie pracowac.

Już sie wystraszyłam :) A w dzisiejszych czasach większosć studiów okazuje sie stratą czasu bo potem i tak trzeba się przekwalifikować :O