Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfgdfgdsf

Polećcie mi jakąś fajną grę!

Polecane posty

Gość ddfgdfgdsf

Ale nie on-line, tylko jakaś pełnowymiarówka. Coś dla kobiety, raczej bez strzelanek (chociaż do dziś Return to castle Wolfenstein to moja ulubiona gra), jakaś przygodówka albo logiczna. Na pewno macie jakąś ulubioną grę - podzielcie się opiniami.

Gość bekart obcego
ja polecam gothick kazda czesc albo oblivion. dobre rpg, ja w to gralam mnostwo razy i zawsze podoba mi sie tak samo jak za pierwszym razem:)

Gość ddfgdfgdsf
Diablo nieeeee :O :) Wolę gdy widać grę w osobie pierwszej, zamiast małe ludziki na ekranie. :) Coś jak w Mortyr. Kolega polecił mi grę Larry - fajna? "ja gralem w setki gier. Jestem maniakiem" No ale jestes facetem. Pewnie grasz w strzelanki i wyścigi, a ja potrzebuję czegoś bardziej babskiego. :P Najlepiej ze świetną grafiką, gdzie trzeba trochę myśleć.

Gość bekart obcego
Slonce jestem kobieta pelna piersia i uwierz mi jest to gra dla kazdego kto lubi rpg:)

Gość ddfgdfgdsf
Nie padnijcie ze śmiechu, ale wyjaśnijcie mi dokładnie co to jest rpg? W takie gry grali moi kumple i zawsze myslalam że to tylko dla facetów i nigdy specjalnie się tego typu grami nie interesowalam. No ostatnio mam parcie żeby znów zagrać w jakąś długą grę, która zajmie mi czas na wiele wieczorów.

Gość ddfgdfgdsf
Mój ex grał w Diablo i próbował mnie namówić żebym grała z nim, ale nie podobała mi się. To nie musi być 100% dla bab. Jak pisałam - RTCW mi się b. podobała - chcialabym własnie coś w tym stylu, choicaż może niekoniecznie z taką ilością strzelanek.

Gość ddfgdfgdsf
Simsy mam ... i jakoś nigdy nie mogłam się zebrac by w to zagrać. Wydaje mi się że to gra dla nastolatek i że jest nudna? Może się mylę.

Gość aksa
a ja gram w diablo kilka lat ,chodz jestem kobieta

Gość ddfgdfgdsf
a Mortyr miał dla mnie za słabą grafikę i... sama nie wiem... ta gra nie była zbyt przemyślana, jakoś tak łatwo wszystko szło, a ja lubię pomysleć trochę ;)

Gość ddfgdfgdsf
"creatures 2 - moze byc gra dla kobiet . TO gra w ktorej hodujesz swoje zwierzeta uczysz je mowic , karmisz itd .." Dziękuję za wszystkie propozycje. Nie chcę być marudna i niewdzięczna. :) Ale chyba nie polubiłabym gier w których coś mam wychowywać, coś będzie rosło, jadło itd.. Moja wizja idealnej gry to taka: świetna grafika, mnóstwo plansz/leveli, gra w której się przemieszczam, chodzę, widzę różne rzeczy w osobie pierwszej (nie trzeciej), dużo miejsc (to ważne, lubię gdy po grze mam wrażenie że byłam w tych wszystkich miejscach/miastach/budynkach), trochę logiczna (np. że musze złożyć coś do czego aby otrzymać kod). Rozumiecie?

Gość ddfgdfgdsf
Tak, o Syberii słyszalam już od kolegi. I chyba własnie w nią zagram. :)

Gość bekart obcego
rpg to przygodowki, osadzone w roznych realiach. gothick i oblivion akurat to gry osadzone w czasach rycerskich, w czasach magow:) masz do wykonania rozne misje, walczysz zdobywasz doswiadczenie rozwijasz postac:) polecam i tez uwazam ze gry z hodowaniem zwierzat sa nudne no chyba ze to black& white bo to dodatkowo strategia:P nie mozna oceniac przydatnosci girer na podstawie plci:) ja jestem kobieta a mam xboxa360, gram w rpg gralam w GTA wszystkie czesci i wcale nie czuje sie przez to mneij kobieca:)

Gość ddfgdfgdsf
"może być strzelanka z elementami logicznymi ?" Jak najbardziej. :) Trochę adrenalinki nie zaszkodzi.

Gość ddfgdfgdsf
"a lubisz gry w ktorej jest mnostwo krwi ?" Raczej niekoniecznie.

Gość bekart obcego
mnie travian nie wciagna poza tym dziewczyna p;pisala ze nie on line

Gość do matet
nie wiesz czasem skąd wziąć Sybarię 2? Wszędzie są w pakietach obie, a jedynkę mam

Gość do matet
Syberię oczywiście, sorki! :-)

Gość Jak Gothic jest grą dla facetó
tylko, to chyba musze płeć zmienić :P A z logicznych to "Myst" :)

Gość bekart obcego
hehehe i ja i ja:D

Gość ddfgdfgdsf
ok, znalazłam Syberię w polskiej wersji - 1 i 2 Half Life 2 - tylko w angielskiej

jeżeli lubisz wolfa.. to spróbuj enemy terytory albo polecam gothica 1,2 lub 3

Gość ddfgdfgdsf
Wiem, że poradzę. :) Dziękuję Wam wszystkim. :*

Gość pablisss
Można już teraz całkiem przyzwoite pod względem technicznym gry online znaleźć. Ja dużo w rpg-a Bloodwars gram od miesiąca. Łatwo dołączyć, wystarczy jako taki komp i internet, a wiem że ma być za jakiś apka na komórkę do tego zrobiona. Na stronie http://bloodwars.pl jest cała gra. Polska rzecz, dobrze rozwinięta sieć społecznościowa, dużo info na forum.