Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko_neo

Do posiadaczy tego gówna jakim jest NEOSTRADA

Polecane posty

Gość dziecko_neo

Wam tez zapewne nie raz nie chce się owa Neo połączyc. Co wtedy robicie? Oczywiscie można odłączyc i czekac kolejne 5 min lub uruchomic komputer ponownie... zal. Czy nie da się zrobic czegoś innego? Macie jakieś knify?

Gość Mnatatataa
heheh mam to samo1!!! wkurza mnie to nieraz !! ja isntaluje od nowa bo innej rady u mnie nie ma i nie polaczy :/:/ i od nowa to wszystko :/

Gość dziecko_neo
No i do tego mam jeszcze taki problem że co jest burza to spala się modem i trzeba isc wymienia. :/ Czekam az sie umowa skonczy i wychodze z tego gówna.

Ja nie instalowalem ich oprogramowania. Neo mam od dwoch lat ... do tej pory mialem jeden pad kiedy 12h nie dzialalo tak bez zastrzezen. p.s. zmienilem modem ten "sazem" to gowno.

to też sobie odinstaluję ten ich program bo ostatnio ciągle mnie rozłącza, szczególnie rano o 5-6- to co 5 minut :/

Gość gezimnokn
ja mam neo ponad 3 lata i nie mam w ogóle problemów z nią. taka sytuacja, że nie chce sie połaczyc zdazyła mi sie raptem kilka razy a uwazam ze to niezły bilans jak na 3 lata

Gość drutrutru
ja mam to samo i dzwonie ciagle do nich,zeby mi to gowno naprawili bo jak jest burza to neostrady wogole polaczyc sie nie da,albo na pare minut i wywala

Gość mroczna piosenka
mam neo od roku nigdy mnie nie rozłączyło, ale ja nie korzystam z ich dziadowskiego modemu, który jest felerny i właśnie na to ludzie się skarżą co wy opisujecie, tylko mam swój router inna sprawa, że czasem tak wolno działa, że aż się chce do niech zadzwonić;]

Gość a wiecie że
jeżeli nie rozwiąże się umowy to przedłużają ją na czas nieokreślony

Gość Mnatatataa
ja mam liveboxa tp.... nie polecam :/ z ta kablowka i w ogole kiedys tez mialam zwykla neostrade ze 12h chodzilo ... masakra jednym slowem

Gość bibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
ja mam neo od kilku lat i nigdy nie miałem z nią problemów.

Gość hnhjguj
ja chce wziasc z neo... czyli mam nie brac ich modemu tylko rutera wlasnego skombinowac?:P

Gość Mnatatataa
no radzilabym nie brac z neo :) na prawde same problemy ciagle sie wylacza sam livebox i nie ma innego sposobu u mnie jak odinstalowywac i instalowac ponownie liveboxa:/

ja tez nigdy przez kilka lat nie mialam z neo problemow- jedynym minusem jest cena ze o trnserach nie wspomne ale to akurat u kazdego dstawcy :P

Gość hnhjguj
to co radzicie jak nie neo? nie moge z chello itd bo za miastem:(

Gość kiru
no tak 230 zł z 1 Mb to nie jest tanio :o

Gość mroczna piosenka
skombinować ;]

Gość Ja mam Neostradę
już trzeci rok, niedawno przedłużałam umowę i do momentu, kiedy jej nie przedłużyłam wszystko było ok, a od kiedy przedłużyłąm ciągle się rozłącza i tak nieraz pół dnia mi nie działa:/Dosyć już mam, ale niestety przedłuzułam umowę, dzwoniłam do nich niedawno, to przepraszali,że awaria była i takie tam, ale to się dzieje nagminnie.

Gość gośćgośćgośćgość
W neostradzie można znaleźć dużo ofert pracy, trochę na ten temat jest opisane na forum gowork.

Gość hardaner
Na dobrych routerach nie ma żadnych problemów z działaniem neo przy wielu urządzeniach. Mamy u siebie DGN3500. I co? I nawet 12 urządzeń jednocześnie, internet dociera na podwórko, poza tym, na strych i do suteryny. Nie ma problemów z brakiem dostępności sieci.