Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok jablkowy

totalny brak sil....

Polecane posty

Gość sok jablkowy

za 7 miesiecy matura, a ja zupelnie nie mam sily do nauki... ledwo udaje mi sie troszke uczyc sie na biezace lekcje i do korkow, zero powtarzania, a przede mna ciezkie przedmioty (biologia, chemia, fizyka)... mozecie mi poradzic jakies naturalne srodki, tabletki dodajace energii, sily witalnej? tylko nie kofeina, pseudoefedryna itp, bo nie chce zniszczyc sobie organizmu a dodac sil... ps. powstrzymajcie sie od komentarzy typu: "do ksiazek, a nie w necie siedzisz! ", bo jestem tu pierwszy raz od dluzszego czasu i tylko po porade...

Gość jak o gotowaniu to
mi pomogly olimp vitamin plus- mialam po nich energie itd. 7 mc juz sie uczysz? heh ta matura...sproboj ginko biloba

Gość sok jablkowy
sprobuje tych Olimp VitaMin Plus, od razu jutro kupie, bo juz mnie zalamka lapie, zawsze bylam dosc energiczna osoba, a teraz energii wystarcza na kilka godzin w szkole, a potem... eech, dzieki za rade, dobranoc

Gość sok jablkowy
mam Olimp VitaMin Plus :) od dzis probuje;)

Gość sok jablkowy
no wlasnie jem teraz duzoo, caly czas;( a anemie fakt, mam przewlekle od kilku lat i nie daje sie wyleczyc... ale do anemii sie juz przyzwyczailam i to nie to..

Gość sok jablkowy
wlasnie probuje, od dzis zaczelam brac Olimp. i po jakim czasie moge spodziewac sie efektow?

Gość sok jablkowy
Chcialabym miec mocniejsze orgazmy

Gość sok jablkowy
od zalozenia topicu czekalam na podszyw, ale ten jakis slaby ;)