Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grucupa

moj penis

Polecane posty

Gość basia dojrzala
Jestem zaszokowana!! poczekaj facet az Ci jeszcze troche urosnie!!! Co ty chcesz z takim mini -penisem zdzialac?

Gość wgegegg
hahaha, ja nie lubie dlugich penisow, ale nie moga yc takie cieniutkie jak twoj, tego sie nawet nie poczuje. no i nie podoba mi sie 'tam' ogolony facet, jak pedal

Gość grucupa
eee już bez przesady, taki mały i cienki to on nie jest może monster cock to nie jest ale swoje 16 cm mam, wiec mieszcze sie w normie europejskiej a moze masz jakies kompleksy ze wzgledu ze twoj facet ma 1,6 cm a nie 16 cm?

Gość wgegegg
lol, jakie oburzenie,haha to jest chyba forum, nie? czyli moge wyrazic swoja opinie.moja jest taka ze ten penis jest moim zdaniem cienki (i wlasnie dlatego ze moj mezczyzna ma grubszego(bo dlugosc tego tu oto pana jest w porzadku), wiem co mi odpowiada. pytasz o zdanie, to oczekuj roznych opinii, nie tylko tych pozytywnych. i nie napisalam nigdzie ze masz pogrubic,(co to w ogole za pytanie) po prostu trza to zaakceptowac :P

Gość mmeegaan
16 cm? ale ściema! Wygląda na 13 mx.

po pierwsze dorosnij po drugie,rozumiemy Twoje zdenerwowanie ale desperacja kobiety nie znajdziesz po trzecie to po kiego grzyba sie chwalisz jak nie masz czym ?

Gość mmeegaan
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3844216 czy to przypadkiem też nie twój?? bo długość podobna i ogolony tak samo (a nogi tak samo owłosione) jeśli tak, to współczuje ci. musisz byc bardzo zdesperowany i zakompleksiony skoro zalewasz forum zdjeciami swojej fujarki :/

Gość grucupa
kobieta jest, nie narzeka, a wręcz przeciwnie jest bardzo zadowolona, ja tam oburzenia tutaj nie widzę

Gość wgegegg
OK PRZYZNAM MA 12,5 CM

Gość grucupa
kompleksów brak moja droga :)

Gość grucupa
mierzyłaś na oko? :)

Gość grucupa
z drugiej strony miałaś faceta kiedykolwiek z penisem 16 cm że stwierdzasz iż nic nie czułabyś?

Gość wgegegg
nie wiem, po co ktos sie pode mnie podszywa.(moze autor?)i nie rozumiem za bardzo tej podszytej wypowiedzi - czego miala ona dotyczyc. ze ten penis tu na focie ma 12,5 cm? a nie wiem, moze.

Gość grucupa
pod nikogo się nie podszywam moja droga forumowiczko

Gość basia dojrzala
Jest po prostu bardzo maly i koniec dyskusji! Nie mas ie o co dogadywac! Chwalic tez sie masz czym!!!!!

Gość agatkasiedemnastka
jestem drobna ale z takim malcem to mógłbyś robic dziurki sadząc fasolę

Gość sympatyczny ale ja juz swojego
mam, na wyłacznosc:P ale twoj bardzo fanyyyy

Gość najsssssss
ładny a ile ma cm?

Gość a mozna prosic
o jeszcze jakies zdjecie?????? :P

Gość grucupa
mam nadzieję, że fanny nie oznacza zły, powiem tak, nie zawsze penis musi być monster aby kobiecie sprawić przyjemność, czasami troche wyobraźni, chęci i własnego wkładu wystarcza, a nie suche nic nie znaczące rypanie na przyczepie TIR'a . Pytanie do kobiet krytykujących: Czy choć raz Wasz facet postawił podczas sexu Was na pierwszym miejscu? Wydaje mi się że raczej nie. Dla was liczy się przeważnie rozmiar 30 cm (w obwodzie :)) oraz resztki stylu technoparty :D więc kto tu jest żałosny?

moja koleżanka wiaderna ludmiła pakuje sobie puszkę fakse zatyczką do środka i każe ją otwierać stukając w denko. a mnie potem czoło boli. :o

Gość Jesienny mikołaj
po przeczytaniu komentrzy różnych dam i nie dam mozna dojść do wniosku że ludmia wiaderna nie jest jedyna. Tzn. z samokrytycznych wypowiedzi dam wynika że czasami kij od sczotki bywa za krótki a litrowa puszka fax ma za małą średnice. Zatem tak jak mierzycie facetom penisy spróbujcie zmierzyć sobie wasze studnie i studzienki a my postaramy sie coś poradzic.W końcu to forum. Może nawet uda sie znaleźć kogoś lub coś o odpowiednich gabarytach co was zadowoli :-)) Co Ty na to basiu dojrzała?

Gość jarektaktwierdz
zabieraj się z ta fotką, przynosisz wstyd facetom

Gość a może warto czekać
e tam niech zostanie bo robi dobre tło dla gości z małym sprzetem a po za tym może to jest zdjecie w spoczynku? a jak bedzie wzwód to powiekszy sie jak źrenica 12. Może warto poczekać

Gość no muszę wam przygadać
Nie mogę wytrzymać, gdy czytam wypowiedzi młodych dziewczyn, które twierdzą że są szczupłe drobne a na widok średniego penisa twierdzą że by go nie poczuły. To już chyba ja stara, długo używana mężatka, po porodach i operacjach ginekologicznych jestem ciaśniejsza od was. Mój stary też mieści się w średniej a to wystarcza abym miała orgazmy zawsze i to takie że się obawiam zawału ;) Co wy tam studnie macie? A może jeszcze żywego kutasa na oczy nie widziałyście i tylko tak fantazjujecie? Żałosne :O

Gość co prawda to prawda
tak to jest że która krowa dużo ryczy mało mleka daje. A jak przyjdzie co do czego to i z maluchem nie wie co zrobic a co dopiero z dużym.

Gość szczurekk
Jest po prostu bardzo maly i koniec dyskusji! moim zdaniem ty jestes bardzo chora. Autorowi zapewne chodzilo o ocenienie ksztaltu , a nie wielkosci.

Gość taka jedna małpa
autorze nie przejmuj sie glupimi komentarzami pasztetow, jestes super, bardzo mi sie podoba twoj sprzet :)