Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bania u cygana do rana

czy tacy kiedys dojrzewaja?

Polecane posty

z moja kolezanka z pracy zerwal facet po 3 latach zwiazku. przezywala to, ale nagle w biurze narodzilo sie nowe uczucie. okazalo sie, ze podobala sie Markowi od zawsze( przynajmniej tak twierdzil). chodzili ze soba 3 miesiace, po czym Marek oswiadczyl jej, ze to nie ma sensu. jego poprzednia historia milosna jest mi blizej znana, uslyszalam ja z ust samego zainteresowanego. otoz szanowny kolega spotykal sie ze swoja byla dziewczyna przez 2 lata, ale nie chcial sie zaangazowac. dziewczyna zakochala sie, chciala czegos powazniejszego, chociazby zamieszkac razem na poczatek. kolega Marek stwierdzil jednak, ze zrywa z nia, bo chyba nic z tego nie wyjdzie. a ona spotkala kogos innego i zamieszkala z nim po krotkim czasie. najwyrazniej powodzi jej sie bardzo dobrze w nowym zwiazku. od tej pory Marek nie mogl przestac myslec o swej bylej. po czym zwiazal sie z Joanna, kolezanka z biura, ktora wlasnie porzucil. facet ma 33 lata i boi sie zwiazac na stale. bladzi, gra, sam nie wie czego chce. i jak tu myslec, ze tacy kiedykolwiek dojrzewaja?????

Gość całkowicie czarny kot
czy to kwestia dojrzałości? czy to kwestia autentycznego strachu przed bliskością? czy to kwestia innych spraw? trudno ocenić człowieka po wycinku z jego życia...

przepraszam za zagmatwanie. wynika z tego jednak, ze to chyba nie kwestia 'wlasciwej kobiety'. to kwestia dojrzalosci.

Gość olejzpierwszego
zadaj sobie pytanie czy kobiety ktore jara papierek i durna msza w odjebanej sukni kiedyś dojrzeją ??