Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza 21

PRACA W SKLEPIE PLANET OUTDOOR!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zuza 21

Help czy ktoś tam pracował lub pracuje...proszę o informacje ...zarobki itp.

Gość 2626
A jest tu jakiś kierownik , może zdradzi ile zarabia i jakie ma warunki pracy? A 900 zł to trochę mało!

niestety nie zdradził:) wiem tylko ze na caly etat sprzedawca zarabia okolo 1400zl netto + jakies premie od sprzedaży i uznaniowe. W srode dostane odp czy przyjeli mnie dopracy takze moze udami sie dowiedziec ile zarabia od innych pracownikow:) Ogolnie to akurat kierownik tego sklepu bardzo pilnuje dyscypliny i z rozmowy z nim wynikało że jasno ustala granice. Nie ma partnerstwa, kierownik dominujący.. Pozdrawiam

Gość 2626
a w jakiej miejscowoSci starasz sie o pracę?

Gość 2626
Ja tez staram sie o prace w tej firmie, ale nie w Bydgoszczy, chce wiedziec czy to uczciwy pracodawca mam juz dośc złodzieji !!!! Zyczę ci powodzenia! Daj znac czy dostałas tę pracę!

Gość rgesgre
Praca ok , zimą zarobki też spoko ale chamskie kierownictwo, straszne traktowanie pracowników i podejrzewanie o kradzieze ludzi ktorzy pracuja djuz dlugo, idac do pracy nigdy nie wiesz czy w 1 chwili nie stracisz pracy takie korporacyjne mydlenie oczu , nie polecam zmarnowane 2 lata

Gość doświadczona33
ja tam juz pracuje od ponad roku, we wrocławiu. kasa marna kierownictwo to niewyuczone debile.jetsem tam nadal bo jeszcze nie znalazlam innej pracy.sprzedawca zarabia 1250zl netto, zastepca o 1800 netto -straszna roznica w zarobkach sprzedawcy a zastepcy a tak na prawcde zastepca nie robi nic ponad obowiazki sprzedawcy. a kierownik ma ponad 2 tys na reke.od roku nie ma juz mzliwosci uzysania jakiejkolwiek premii, poniewaz w roznych sklepach byly za duze straty inwentaryzacyjne i szefostwo z warszawy wstrzymalo. ogolnie nie polecam,pozdrawiam

Gość skonecka
Nie polecam!!! Praca tam to jakiś koszmar!!!!Głównie za sprawą kierownika!!!!!!! Nie da się wytrzymać na dłuższą metę takiego traktowania za gówniane pieniądze!!! Dla mnie koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość klient2013
Jestem zażenowany zachowaniem pracowniow w stosunku do siebie !!! Bylem swiadkiem w pewnym sklepie, nie wazne gdzie jak starszy pracownik doslownie zneca sie nad nowym, przyjetym pracownikiem !! Gdy zapytalem o cos sprzedawce i nie wiedzial, wytlumaczyl mi krotko ze nie wie bo pracuje dopiero jakis czas i ze zapyta starszego kolege z pracy po czym zostal zmieszany z blotem !! Sprzedawca zyskal w moich oczach, bedac ze mna szczerym !! Widząc taka sytuacje stawiam ze atmosfera nie do wytrzymania dla nowo przyjatej osoby.. No cóz, dobrze ze praca ale co nam po pracy ktora wykancza psychicznie??!!

Gość gość
Pracuje ktoś? chciałabym opinie o pracy? własnie bylam na rozmowie zaproponowano mi 1600 btutto plus premie od obrotów ale kierownik mówił coś o likwidacji spółki przez syndyk?? proszę o opinie