Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwobona

Seboradin Niger

Polecane posty

Gość iwobona

-Seboradin Niger - szampon do włosów przetłuszczających się i skłonnych do wypadania -Seboradin Niger - balsam do włosów przetłuszczających się i skłonnych do wypadania -Seboradin Niger - lotion do włosów przetłuszczających się i skłonnych do wypadania Czy ktoś uzywał tej serii do włosów przetłuszczających się i wypadających garściami? Dało jakieś dobre efekty?

używałam tylko szamponu, mnie pomógł. Włosy tak mi sie przetłuszczały ze myłam je nawet 2 razy dziennie. Jak zaczęłam używać Seboradinu to myłam co 2 dni. Ma niezbyt miły zapach no i zauważyłam ze mi wysusza końcówki wtedy tylko wystarczy nałozyć na końcówki jakąś maskę nawilżającą i po problemie. Jak dla mnie super.

Gość nawet nie wiedziałam
że to jeszcze można dostać! "Za moich czasów" seboradin był jedynym dostępnym i skutecznym środkiem na piękne włosy - sama używałam, a włosy miałam bardzo długie. Więc na pewno warto - tylko że zapach mało przyjemny!

Gość Hej ;)
Cześć. Szampon dla włosów przetłuszczających się kupiłam kilka dni temu. Moje włosy były mocno zniszczone, końcówcki rozdwajaly się. Włosy rosły mi bardzo wolno i szybko się przetłuszczały. Już po pierwszym umyciu włosów tym szamponem widzę ogromną różnicę. Włosy są mocniejsze i lśniące jak po nałożeniu farby. Szampon kupiłam w aptece za 24zł ale warty jest tej ceny. Polecam ;))

Gość Hej ;)
Co do zapachu,utlenia się po wysuszeniu włosów. Pochodzi on z naturalnie działających ekstraktów roślinnych. Tak pisze na opakowaniu i sprawdza się. Zapach zbliżony jest do oliwek dla dzieci i nie jest tak źle ;]