Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi smutno tak mi zle

tak mi smutno tak mi źle...B-

Polecane posty

takie mnie dzisiaj myśli nachodzą zę nic sie nie chce...:o chłopak chory polazł do pracy i marznie tam, przyjmuje na tej durnej naszej klasie zaproszenia od małolat które raz na oczy widział:o ściemnia mnie na okragło, nie potrafi mi powiedzieć nic poważnie tylo wszystko w ząrt obraca, a jak potem mówi na powaznie to mu nie wierzę:o ma w nosie przygotowania do ślubu, wszystko ja załatwiam, a jak mówię mu co juz załatwiłam albo co mam w planie to sie irytuje:o ostatnio stwierdził ze czasem ma ochotę strzaskać komuś twarz dla sportu:o jak mu zrobiłam kolacje u mnie to soli sobie zażyczył bo on się nie będzi ekręcił po moim domu bo jak to wygląda:o a po ślubie mamy mieszkac u mnie wiec wychodzi na to ze ma zamiar zrobic ze mnie słuzaca:o tak sobie czasem myślę ze moze nie [asujemy do siebie:o ja dziewcze ze wsi z ambicjami, on z niechlublej dzielnicy miasta, słynącej z przestępczosci:o

chaotycznie piszesz:) a co do malzenstwa to przemysl to dobrze potem moze byc za pozno

wiem ze chaotycznie:o ślub za rok ma byc, jak jestem u niego to on skacze koło mnie, ale ja mu na to nie pozwalam, boprzecież nie mam dwóch lewych rąk. oglądamy ostatnio urne gdzie jest nemo, pytam: oglądałeś?? -tak... za chwolke pytanie: a co terz będzie:o pytanie: wziłes kosmetyczkę w kosmetykami?? -nie... to ja kombinuję skąd o 22wziac szczoteczkę do zębów...za chwilę wchodzę do pokoju kosmetyczka stoi na ławie:o a potem ma pretensje bo jak mi coś mówi to nie dociera to do mnie:o

czyli cie irytuje na codzien to nie wrozy dobrze wiesz ja obserwuje takie malzenstwo niedobrane i czasami skora mi cierpnie jak slysze jak sie do siebie odzywaja

on jest kochanym człowiekiem, bardzo pomocnym, ostatnio chciał mi zawieźć autobusem komodę 30kg:D jak coś potrzebuję to choćby miał ducha wyzionać to mi pomoze:) tylko te jego szczeniackie zart, często nie na miejscu są denerwujace. nigdy bym an niego złego słowa nie powiedziała, chyba zę w zartach ty głupolu czy coś, ale nigdy nic na ostro!!!

to sa takie male drobnostki ktore albo jestes w stanie zaakceptowac albo nie i bedzie kiepsko kazdy ma jakies wkurzajace wady i w zwiazku trzeba na to umiec przymknac oko a najwazniejsze zebyscie sie kochali, dogadywali w tych najwazniejszych sprawach i dobrze sie czuli ze soba zebyscie byli dopasowani tam gdzie trzeba i mogli na siebie liczyc a te pierdoly stana sie niewazne:)