Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi_22

panowie czy ktoś z Was golił się Brzytwą Ockhama?

Polecane posty

Gość blondi_22

witam może trochę najpierw o sobie mam 22 lata, imię Andżelika, nazwisko XXX, mieszkam w mieście powiatowym, wzrost 171 cm, waga 55 kg, włosy głowowe blond, skończyłam szkołę liceum ekonomiczne, interesuję się odzieżą i problemami kosmetyki, w wyborach nie głosowałam bo akurat byłam wtedy z wizytą u wuja w Laa a.d. Thaya, jestem niedziewicą to chyba tyle :-) poznałam niedawno podczas pobytu w Warszawie fajnego chłopaka, okazało się że to student filozofii na uniwerku, zaskoczył mnie w ogóle nie chciałod razu mnie zaciągać do łóżka, chyba się z nim zakochałam :-) 🌻 od tygodnia chodzimy ze sobą, spotkaliśmy się 3 razy, ja musze dojeżdżać bo mieszkam w Tłuszczu ale to niedaleko, ale wracam do tematu :-) on ma urodziny 12 października i spytałam co chce na prezęt on na to że nie ma potrzeby, a ja tak że koniecznie i że może coś do golenia (nawet dobrze by było bo ma taką trochę głupią bródke) i w końcu mi powiedział że dobrze, mogę mu kupić Brzytwę Ockhama i mi zapisał na karteczce, bo nie kumałam no więc panowie - gdzie mam to kupić?? w TESCO nie mieli tylko głupio się patrzyli :-o gdzie to kupujecie? pliz, pomóżcie bo zwariuje ;-)

Gość hmmmmmnnnnnnnmm
Brzytwa Ockhama – wprowadzona przez teologa franciszkańskiego Williama Ockhama (ok. 1285-1349) zasada: istnień nie należy mnożyć ponad potrzebę (łac. Non sunt multiplicanda entia sine necessitate), tłumaczona także tradycyjnie jako: Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej. W praktyce tłumaczy się to jako: proste rozwiązanie jest najlepsze albo nie wymyślaj nowych czynników jeżeli nie istnieje taka potrzeba, a jeżeli już, to udowodnij najpierw ich istnienie. gamoniu ;)

Gość szprota
zwariowalas :o ona sluzy do obrzezania :o pewnie wlasnie to chce zrobic ten twoj chlopiec :o uciekaj od niego jak najszybciej !!:o

Gość a ja mam pytanie albo dwa
:D a gdybyś miała 23 lata i włosy kruczo-czarne ?:classic_cool:

Gość blondi_22
hmmmmmmmnnnnmmm - > nic nie rozumiem :-o czyli że co? żartował sobie ze mnie? a może chodziło mu o to że ma tylko jedną dziewczynę (czyli mnie), żeby nie mnożyć? tak?

Gość Gang z Plutona
a jakie masz włosy ... niegłowowe? :classic_cool:

"proste rozwiązanie jest najlepsze" kup mu bic'a jednorazowego :)

Gość blondi_22
Gang z Plutona - a jakie to ma znaczenie? :-o zresztą wstydzę się ujawnić... jakie...

:D "łyso Ci" Sympatyczny ten topik , a może mu kup brzytwę :] z dwoma ostrzami ? :classic_cool:

Gość blondi_22
z tym BICem to nie głupi pomysł :-) powiem że kupiłam BICa bo Ockham zbankrutował w związku z tym kryzysem w USA to będzie dobra riposta?

Gość szprota
tak ! koniecznie z dwoma, ten drugi do odbytu :o uciekaj dziewczyno !!!

Riposta nie ale w myśl zasady "proste jest dobre bo proste" i w dodatku pasuje do definicji brzytwy ockhama :) (a brzytwą to by się pociął :( )

> od tygodnia chodzimy ze sobą, spotkaliśmy się 3 razy ile godzin trwały te spotkania ? bo to bardzo ważne a zapomniałaś dodać :classic_cool:

"anyżowka" spadaj wszystko popsułaś !!!

Gość subs
Dobra, kończymy to. :-D