Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieniam zycie 29 lat

od dzis zmieniam radykalnie swoje zycie....do lata chce byc piekna

Polecane posty

Witajcie dziewczyny :-) Właśnie wróciłam z niedzielnego, rodzinnego spacerku. Trochę kalorii spalone :-) Trzymam się wczorajszego postanowienia i taki mam zamiar!!! Będę wieczorkiem pa

hej ja dzis tylko warzywa, pierś z kurczaka pieczoną bez tluszczu i sok marchewkowy wlasnej roboty. i dlugi spacerek wiec troszke sie kcal spalilo :D powiem wam ze juz ponad miesiac nie jem makaronów, pieczywa0 zadnego, ziemniaków, słodyczy, cukru.... i dzis tak mi sie zachcialo ziemniaków ze jejuuuu ale zjadlam kalafiora i mi przeszlo :D Jutro się zważę i zobaczę czy cos tam spadlo w dół czy nic a nic... Pozdrawiam was laseczki :D

bez nazwy żadnej - gratuluje ci tak dużego spadku wagi! jak tego dokonałaś? kurcze jak ja ci zazdroszcze...

Gość zmieniam swoje zycie 29 lat
hej kobietki ja teraz wstalam,cos mnie na wieczor polamalo...chyba jakas grypka idzie..troche sie przespalam i teraz pewnie chwile posiedze.. u mnie dzis bylo ok...jadlam caly dzien po troszeczku brukselke z wody i szparage...2 koktaile i herbatke :) to chyba nie jest duzo...

Gość do bez nazwy zadnej
jak tego dokonałas?? co jadałas? wspaniały wynik :)

jak wam kobietki idzie? u mnie dobrze ,wlasnie pije koktail i biore sie za sprzatanie :)

ja ,tak jak juz pisalam nie poddalam sie jeszcze :P i powiem wam ze dzis jak wracalam ze spaceru z dzieciakami strasznie mnie naszlo na łyka coca-coli i kupilam sobie w malej butelce i z takim wielkim pragnieniem napilam sie lyka...i myslalam ze umre na srodku drogi...milam pusty zolądek i tak mnie w sekundzie zakulo w brzuchu ze nie moglam oddychac i myslalam ze zwymiotuje...bbbuuu straszne uczucie :P a tak pozatym to wypijam koktaile i jem warzywka dzis czulam sie duzo lzejsza niz zawsze :)

witam niestety waga ani drgnie- 86 kg i nic mniej nie chce być. zjadlam dziś serek wiejski light pól pomidorka 5 plasterków szynki kawalek miesa pieczonego bez tluszczu porcje warzyw gotowanych plus łyżka majonezu light nie wiem ile w tym kcal. dziewczyny ta moja waga 105 kg to waga przed porodem. po porodzie spadlo pewnie z 10, a kolejne 9 poleciało w miesiąc. teraz do konca listopada chciałabym osiagnac 7 z przodu :) Taki mój maly cel.

dzien dobry wszystkim! u mnie na moje oko schudlam tylko 1,5 kg :( no ale dobre i to zobaczymy po 2 tyg diety mam nadzieje ze bedzie z 3 kg mniej jesli bym dolozyla cwiczenia napewno poszlo by to szybciej ..ale coz...troche ze mnie len...spacerek godzinny dziennie musi wystarczyc narazie

pije koktail herbalife... jest bardzo sycący pije sie go 2 razy dziennie ale jest troszk drogi

❤️

❤️

witam wtorkowo :) ja dzisiaj zjadlam pieczone miesko bez zadnego tluszczu a do tego gotowane warzywa- marchew kukurydza brokuly- takie z mrozonki woda mineralna i tyle :) a z cwiczen to trzepanie dywanów góra prasowania i sprzatanie domu :) plus spacerek z dzieciakami Pozdrawiam wszystkie odchudzające się dziewczyny :D

ten koktail to jest gotowy w puszce w proszku ,rozrabia sie go i dziennie wypija zamiast sniadania i kolacje...oprocz tego je sie normalny posilek na obiad :) kosztuje puszka 170 zl-190zl

Gość To ja też...
zmieniam swoje zycie 29 lat.... wiesz ja też kiedys piłam te koktajle ba nawet byłam konsultantką:D powiem Ci że później trzeba się bardzo pilnowac żeby wagę utrzymać zresztą jak po każdej diecie:) Fajnie,że jest nas coraz więcej:)🌻 Ja od wczoraj dokładnie odchudzam się pod "kontrolą" jednego z tutejszych klubów:D Będę miała ustaloną diete ale..co sobie chwale i to bardzooooooooooo------- siłownia, aerobic(uwielbiam) masaże(wczoraj byłam na pierwszym bajka po prostu wzięłam i usnęłam:D dzisiaj sauna itd. Powiedzmy że mam to za darmo ale będe chodzącą reklamą jak schudne a SCHUDNE!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Was cieplo i do wieczorka:)

To ja tez... super ze jestes...czuje od ciebie pozytywne wibracje :P jestes pelna optymizmu a to juz duzo... tak..odchudzam sie koktailami ale to tylko teraz na poczatku ,bo poczatki sa najgorsze... powiem wam ze juz tydzien a ja sie czuje o niebo lepeij...moze wagowo tak nie widac..ale ogolnie czuje sie duzo lzej dzis zjadlam zestaw surowek i troszke ryby wedzonej...:)

Gość To ja też...
zmieniam swoje zycie 29 lat...ja też się cieszę że jestem:D wiesz wychodzimy z identycznej wagi;) Wiesz jaką będziemy miały satysfakcję jak staniemy się laseczkami...już się doczekać nie mogę:D😍

witam laseczki :D ja dzis taki sam posilek jak wczoraj i woda mineralna niegazowana :) a waga ani drgnie... ech ta waga :P:D:D:D Pozdrawiam was i życze powodzenia w dazeniu do celu :)

Gość julia 29
Witajcie Kochane dziewczyny! Postanowiłam dołączyć sie do Was.Wiem jak bardzo ważne jest wsparcie i kibicowanie oraz kontrola wyników.Ja zrzuciłam już 25 kilo!!!! Warzyłam prawie 80 kg a wzrost 167.Od zawsze byłam pulchna, już od dzieciństwa i to było moim największym problemem, kompleksem zawsze czułam się gorsza pomimo iż intelektualnie zawsze byłam przodowniczką.Najgorzej było latem, gdy dziewczyny pokazują swoje piękne ciała, skąpo się ubierają, a ja same wiecie ..... W końcu zrozpaczona przed kolejnym latem szukałam pomocy i środka w internecie ( a wypróbowałam 1000 diet przeróżnych i nic, zawsze jojo) i natrafiłam na osobę, która objęła mnie opieką, prowadziła mnie i kontrolowała zdalnie dając suplementy żywieniowe. Powiedziałam sobie teraz albo nigdy i spróbowałam.Ona schudła na tej diecie z suplementami 65 kg, więc kto byłby bardziej wiarygodny.To jeszcze\\bardziej mnie zmotywowało. Ale chce powiedzieć iż nie tylko liczą preparaty , których na rynku jest mnóstwo i nie dają one efektów , to ważniejsza jest pomoc, wsparcie w momentach zwątpienia , kryzysowych. Ja schudłam i obiecałam sobie iż pomogę każdemu ,kto będzie tego chciał, kto podejmie to wyzwanie i ciężką pracę. Ja schudłam poprzez inteligentne odżywianie-suplementacja z Herbalife. Nie ma lepszego sposobu na schudnięcie i utrzymanie wagi. Pokocham te produkty ii teraz sama jestem częścią tej firmy-bo dała mi szczęście, radość, lepszą przyszłość, pogodę ducha, uśmiech na twarzy każdego dnia! Zapraszam ,piszcie do mnie ,pytajcie a ja Wam wszystko opowiem-moje forum na gazecie .pl pt:KONIEC GRUBASOM oraz na WP pt: SCHUDNIJ BEZ JOJO! gg 6102608; skype: mariola.goral.kozicka. Buziaczki dla wszystkich, którzy się odchudzają i zaczęli ten trudny etap do szczęścia. julka

hej dziewczyny co tam u was? u mnie nadal 86 zjadlam dzis serek wiejski pol pomidora 3 plasterki szynki i kurczaka duszonego z marchewką i pietruszką z ryzem :) zaszalalam :D pozdrawiam i piszcie !!!

pisałam, pisałam i wszystko mi się na koniec wykasowało😡 ja też postanowiłam się odchudzać i do lata wygladac pieknie;) Zobaczymy, jak długo wytrwam w swoim postanowieniu;)

Hej dziewczyny :-) Dawno mnie nie było ale to dla tego że mam dużo roboty gdyż przygotowujemy się do wesela brata. Niestety nie mogę się pochwalić niczym dobrym przez ten czas bo nakosztowałam się za wszystkie czasy :-( Nie lubię tego określenia ale \"od poniedziałku\" ostro się biorę za siebie bo przez weselny weekend nie dam rady!!! Odezwę się koło poniedziałku pozdrawiam serdecznie :-)