Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieniam zycie 29 lat

od dzis zmieniam radykalnie swoje zycie....do lata chce byc piekna

Polecane posty

jeju jakie tu pustki. dziewczyny gdzie wy jesteście? mika wracaj w poniedziałek bo znó zostalam sama. Tak to jest właśnie na kafeterii że powstaje nowy temat i pojawia sie tłum ludzi a póxniej wszyscy znikają. Nie wiem czy to slomiany zapał czy brak czasu? Ja dziś zjadłam to samo co wczoraj czyli: 3 plastry szynki pół pomidora ryż kurczak duszony z warzywami (marchewką i pietruszką) woda mineralna niegazowana No i musze się pochwalić że na wadze kolejny spadek w dól- już 85 :D wiem, ze to nie duży, ale jednak sukces :) Pomalutku i do przodu :D:D Piszcie dziewczyny, zeby temat nam nie \"umarł\" Pozdrawiam

Gość To ja też...
Hejka:D Ja dzisiaj byłam w saunie infrared(temp.tam 60 stopni) wypocilam sie za wszystkie czasy i pewnie z kilo mi ubyło:D i mam wrażenie jakby skóra stała się taka "fajniejsza":D Z jedzonkiem to ja przeginam troszkę ale staram się nie jeść chlebka(uwielbiam) i słodkości:) tylko wieczorki sa dla mnie masakrą wtedy zjadłabym konika z kopytkami:D:D:D

no tak tu znów pusto. Znowu pisze sama z sobą. Niech i tak będzie. Ja dziś dwie porcje gotowanych warzyw plus 5 plastrów szynki, 2 herbaty z łyżeczką cukru i woda mineralna. Moze jednak ktoś postanowi coś napisac?

Witam! u mnie dzis waga pokazala kg mniej ale ja mam takie wahania więc jakoś tak mnie to nie cieszy... chciałabym juz widzieć 6 z przodu a tu nic... :(

Gość skil
ja natomias zmarnowałam cały tydzień, najpierw noje urodziny, wczoraj imieniny mamy i pewnie waga poszła w góre, bo nie mogłam się pohamować, zawsze znajde jakieś wytłumaczenia żeby zjeść coś dobrego :( najchętniej poszłabym do dietetyka, ale z tego co wiem, nie ma u mnie żadnego, szkoda, bo mam wrażenie że gdydby dietetyk mnie pilnował to poszłoby mi łatwiej niż jak sama się pilnuje, bo jak widać ja sie nie potrafie pilnować poza tym w szafie masa za małych ciuchów, jak na nie spojrze to zawsze obiecuje sobie że zrobie wszystko żeby sie w nie zmieścić, tylko że szybko o tym zapominam, aż znowu otworze szafe...czemu jestem taka słaba:( zaraz wejde sobie na www.dieta.pl może tam nie coś zainspiruje i wzmocni

Gość zmieniam swoje zycie 29 lat
dziewczyny wrocilam!!!!!! nie mialam neta przez 3 dni... i nadal sie odchudzam! teraz musze wszystko nadrobic i teraz czytam co sie dzialo jak mnie nie bylo :P

Gość To ja też...
A coz to za tłok taki tutaj??? Toz to szok takie pustki..Laski Gdzie Wy?????:)

Cześć wszystkim Dziewczyny poracha :-( wesele przeciągnęło się do wczoraj i aż się boję wejść na wagę :-( a w niedzielę następna impreza - ale jak na razie ostatnia do 04.12 od poniedziałku muszę ostro pojechać z dietą i ćwiczeniami bo nie wiem co będzie. Pozdrawiam wszystkich gorąco :-)

Gość To ja też...
:( szkoda...:(

Gość vgg
hop hop, jest tu ktos?!?!