Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieufnaXXXXXX

Znajomosci internetowe

Polecane posty

Gość NieufnaXXXXXX

Macie jaskied sposoby na sprawdzenie osob poznanych przez internet? Moze to zabrzmi glupio ,ale ja podchodze to zawierania tego typu znajomosci BARDZO ostroznie.Juz pomijajac strach przd jakims psycholem,to wezmy np.taka znajomosc damsko-meska...jak takiego osobnika sprawdzic?Jak uchronic sie przed rozczarowaniem??? Przez IP chyba tez do konca sie da :( Moze ktos ma w tym doswiadczenie...

nie miałam nigdy takich dylematów. po prostu się umawiam i już. mam z netu większość znajomych...tak ok 90%

Gość NieufnaXXXXXX
OK,umawiasz sie.Rozumiem,zawsze to lepiej pogadac " w cztery oczy",ocenic na zywo.Tylko wiesz ,mnie zastanawia bardziej to jak sprawdzic np.faceta ktoremu ja sie podobam,spotykamy sie ,cos tam zaczyna pomiedzy nami "kielkowac" ALE niejestem do konca pewna czy jestem jedyna kobieta dla niego.Czy np. na innych forach ,czy portalach nie poznaje innych kobiet...sa takie typy:( i tego sie wlasnie boje

Gość takalala
on pewnie mysli to samo o tobie moja droga

Gość NieufnaXXXXXX
Obawa zawsze istnieje,w sumie nie da sie jej calkiem wyeliminowac...nawet w stalym zwiazku.Ja chyba najbardziej obawiam sie tego ,ze ktos moze grac kogos kim tak naprawde nie jest, lub moze byc w zwiazkach z kilkoma kobietami(Tez sie juz z tym spotkalam!).Moze stad moje obawy?Nie ma nikogo kto mialby podobny problem?Jak takiego sprawdzic?Wole od razu sie dowiedziec prawdy ,niz potem plakac w poduche ze mnie znowu potraktowano jak zabawke:(

Gość kajko i kokosz
Niestety nie da sie nikogo sprawdzic pod katem czy umawia sie z Toba na powaznie i jakie ma plany, czy to osoba poznana przez neta czy w realu. Jesli nie znasz osoby, z ktora sie umawiasz, to umawiaj sie w publicznym miejscu, jesli podejrzewasz,ze moze miec zone to zwracaj uwage na to, czy zawsze odbiera Twoje telefony, czy przedstawia cie znajomym (ale to juz na dluzsza mete).

"Obawa zawsze istnieje,w sumie nie da sie jej calkiem wyeliminowac...nawet w stalym zwiazku.Ja chyba najbardziej obawiam sie tego ,ze ktos moze grac kogos kim tak naprawde nie jest, lub moze byc w zwiazkach z kilkoma kobietami" klamstwo ma krotkie nogi. predzej czy pozniej, on sie pomyli. musisz tylko bacznie obserwowac i nie angazowac si eemocjonalnie.