Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos nowy

Czemu kobiety pytaja sie swojego faceta..

Polecane posty

Gość ktos nowy

..o jego byle? i sie obrazaja jak nie chce opowiadac o nich bo uwaza tamto za temat zamkniety do ktorego nie chce wracac

Gość ktos nowy
w najmniej oczekiwanej sytuacji wypomna. zaprosisz dziewczyne do knajpy to - do tej to z tamta chodziles - itp.

chyba nie wszystkie tak mają... tzn. na jednej to nie robi wrażenia, wie, że jest kochana, że jest najważniejsza i luz, ale inna jak nie jest pewna swojej wartości to będzie zazdrosna o byłe dziewczyny, a nawet o kumpli, o hobby, o wszystko...

Gość blecki-judyta
Wiesz dlaczego!bo to przewaznie jest kobieca ciekawosc!A najbardziej mnie denerwuje jak mowia ze ona byla taka cudowna ideal wprost,to jezeli te byle to takie idealy to czemu z nimi nie jestescie co?Kazdy ma wady i nikt nie jest oskonaly!nie mowie tu ze macie jechac po tych eks ale napewno nie wolno mowic ze ona byla lepsza,bo ta obecna napewno zle to przyjmnie!kazdy zwiozek jest inny lepszy gorszy,wiec po co pytac?

a mezczyzni nie pytaja sie kobiet o ich bylych??? :-O to normalne bedac w zwiazku ze rozmawia sie o poprzednich doswiadczeniach w innych zwiazkach.

Ja się nie pytam bo mnie to nie interesuje, za to faceci to muszą o wszystko zapytać :o

Gość ktos nowy
hmm, czyli jesli juz mowic to mam mowic ze bylo zle niefajnie i wogole? przeciez jak ktos jest w zwiazku to jest mu ok, jak cos sie zaczyna psuc to odchodzi, a pozniej mam mowic ze zawsze bylo zle? albo powiedziec czemu sie rozstalem aby dziewczyna sobie wmowila, ze tak samo moze byc i tym razem?