Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexoholik

fajna przygoda poszukiwana laska z lublina wiek 18-28

Polecane posty

Gość sexoholik

jestem codziennie w lublinie mam tam firme- wzrost190 ,wiek24,wyrzsze wykształcenie,jestem w stałym związku ale romans brzmi fajnie jeszcze tego nie prubowałem oczywiście muśisz być ładna bo inacze śię nie skusze zdjęcia mile widziane napisz grafenberg1@o2.pl. Ps.zaznaczam to nie sponsorink ale fajna przygoda

Gość Eurek
Tylko jakiś gruby pasztet mógł wymysleć taką nędzną prowokację.

Gość Świetnie
pociupaj arbuza, kupisz w Lublinie bez kłopotu

Gość sexoholik
odpowiadam tylko na e-mail tych odpowiedzi nie czytam bo widze że nie warto.narazie!

Gość buuuuhahahahahaaaaaaaaaaaa
hyba marz dysmurzdrze :D

Gość sexoholik
Siema jednak jestem mam drugą lekcje informatyki a potem trzecią i czwartą itd.hehe fajne gimnazjum co? śmieszne rzeczy piszecie co do gramatyki to macie racje zawsze robiłem błędy a pyzatym to się mylicie można studiować zaocznie i robić wiele innych rzeczy sami wiecie jakie są teraz studia- że są nic nie warte i każdy je morze zrobić tylko trzeba chcieć a wy czego szukacie na tym forum bo się pogubiłem ale chyba nie was szukam więc spadajcie gdzie indziej się wypowiadać głupie cipy.

Gość sexoholik
a co ty gramatyki będziesz mnie teraz uczyła! nauczycielko jesteś czy co jak ci coś przeszkadza to tego nie czytaj i spierdalaj! Rozumiesz ? czy ci dużymi literami napisać SPIERDALAJ .ja twoich wypowiedzi na pewno niw będę czytał głupia pindo. Wychodzę z forum.

Gość sexoholik
nie nie, jestem tylko że akórat pan od informatyki władczo nakazał abym wypolerował mu dżojstika, sorry musze na hwilę iść bo włąśnie zdjął majtki

Gość ludzie ...
miejcie litość ;) nie można tak gnębić człowieka , choćby nie wiem jakim był idiotą ;)

Gość ludzie ...
o i do tego jeszcze się obraził ... i "wyszedł z forum" doprawdy tak się nie godzi :)