Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdsffds

Wiele Dróg

Polecane posty

Gość dsfdsffds

Podoba wam sie ten tekst???????????????? To nie film; to nie my w tych skandalach Czas nasz to alarm w którym wszystko to hałas. Gra gitara? Czyt to proste. Czy to [??]? Czy świat chciał się zapomnieć? Czy działa instynktownie? Iskrzy to gdzieś miedzy nienawiścią, Zyski oddziel, trendy cię wyniszczą, Wystyg topless, seks dziś wymyślą Cycki w formie, kleks gdzieś nad pizdą To jest ta miłość i serce, w którym was nie było, gdy sami chcieliście jeszcze, tysiące imion zagubionych po kresce, widząc syndrom ujawniony w białej setce. Myśle więc jestem, znaczy wiem czego nie chce, wpadłeś w kleszcze, ja badam nawierzchnie, śpie krótko bo w snach też bywa niebezpiecznie, rap tu kamiennym kręgiem; zamieńmy węgiel na chlanie tęgie, platyna niszczyć zaczyna, być i żyć swym życiem jak wszyscy, w tym samym chlewie, gdzie pewnien możesz być, tego że niczego nie możesz być pewien, plemie rażone gniewem, znam siebie, chociaż w obecnych niektórych spraw to nie wiem, chociaż masz szacunek to go pokaż, słowo w blokach, ważniejszym niż ze swobodą epoka, dziś komodorski lokal, życie szybsze niż gokart, zobacz sens w tym, każdy na szczęście ma swoje patenty, jak tego nie spieprzysz?

Gość dsfdsffds
????????????????????????????????

Gość dsfdsffds
Mozecie ocenic na podstawie pierwszych kilku wersow :):):)