Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerine

czy mozliwe jest zajscie w ciaze 2 dni po okresie?

Polecane posty

Gość a jjaaaa
Gabkooooo -- jak miałaś długie cykle i ile okres trwał ?

Gość a jjaaaa
Bo ja w tamtym miesiącu też zaszalałam dwa dni po :)

Gość katerine
Gratuluje ! :) jak dlugie masz cykle? moje trwaja srednio od 25-28 dni. Przytulalam sie 5 dnia cyklu. Teraz pozostaje mi tylko czekac... ;)

Gość a jjaaaa
mój 27 dni a przutulanko w 8 dc

Gość a jjaaaa
Szkoda że Gabkkooooo nie ma ...

Gość katerine
o jjaaaa ---> Gratuluje :) Po jakim czasie test pokazał Tobie druga kreseczke? W terminie spodziewanej miesiaczki czy predzej? Wiem, ze moim przypadku szanse sa male ale zawsze sa i mocno wierze ze moze tym razem sie udalo :)

Gość ileeeeeeeeeeeeeeeeeee
oczywiście,że możliwe. ile można wałkować ten sam temat. wystarczy,że masz krótkie,nieregularne cykle lub owulacja się przesunęła wskutek stresu,choroby itp. pozdrawiam

Gość kasza22
ja zaszlam dzien po...

ja przytulalam sie z chlopakiem 6stego dnia cyklu, moje cykle trwaja od 24-26 dni :) ale temperature mam normalna wiec raczej na pewno w ciaze nie zaszlam, jak dochodzi do zaplodnienia to temperatura powinna wzrosnac tak? Moja temka tak jak zwykle wynisi 36,4 wiec owulki jeszcze nie bylo, a od mojego wspolzycia minelo 2 dni

Gość Baby22
W życiu wszystko jest możliwe...

Gość Gabkkkkkoooooooo
Moje cykle sa krotkie, 26 dni a okres to jakies 3 dni.

Gość katerine
moj ostatni cykl trwal 27 a okres tez mam krotki bo 3 dni. takze jest szansa uffff ciagle sie ludze ze moze tym razem ;)

Gość Gabkkkkkoooooooo
Zycze powodzenia, a kiedy powinnas dostac teraz okres, pewnie juz nie mozesz sie doczekac zeby zrobic test :)

Gość katerine
26 pazedzernika przypada mi termin kolejnego okresu. Dzisiaj mam 11 dzien cyklu i czuje silny bol w podbrzuszu od rana. Nogi sie pode mna dziwnie uginaja ale wole sie zbytnio nie nakrecac bo wiadomo ze jak bardzo sie chce to wyobraznia zaczyna pracowac ;) Test planuje zrobic po terminie okresu, jezeli nie dostane. Poczekamy..zobaczymy :)

Gość Gabkkkkkoooooooo
U mnie byla taka jakby wpadka kontrolowana, bo bardzo chcialam dzidzie ale planowalismy sie starac dopiero od nowego roku. Wiedzialam ze mozemy wpasc kochajac sie 2 dni po okresie, ale co tam. Jakies 10 dni potem natchnelo mnie ze moge byc w ciazy :), no i jestem :)

tak, uprawialam seks bez zabezpieczenia tyle ze przerywany z tym ze po pierwszym wytrysku po za mna, zrobilismy sobie jakies 5 minut przerwy i kochalismy sie dalej... wiec jakby nie bylo sperma pewnie jeszcze gdzies tam byla

Gość no nie żle.....
nie wiedziałam, ze od przytulana można zajść w ciążę :O

ojej czasem sie tak pisze, to metafora taka :P Nie powiem chcialabym zajsc w ciaze jednak mysle ze moje szanse sa mniej niz marne

Gość eh a u mnie
zobaczymy czy cos wyjdzie. a chcialabym. pozdrawiam wszystkie starajace sie i trzymam kciuki za pozytywne testy :)

Gość eh a u mnie
no to trzymajmy kciuki za siebie heh ;)

:) w tym miesiacu jeszcze troche poszlaje :P znaczy sie jak bedzie kiedy :P wiec moze jeszcze nic straconego :) 3mam kciuki za Ciebie ;)

Gość katerine
Gabkkkkkoooooooo mialas jakies konkretne objawy swiadczace o ciazy w tych pierszych dniach? cos Cie zaniepokoilo? Moj facet mieszka za granica dlatego nie mamy zbyt duzego pola do popisu...predzej "probowalismy" w polowie cyklu tj. 14-16 i nic i cos mnie natchnelo ze moze warto sprobowac predzej tuz przed sama owulacja. Jezeli 26 pazdziernika dostane planowany okres to swiat sie nie zawali, bede probowala do skutku ;) Przy pierwszych podejsciach za bardzo wsluchiwalam sie w swoj organizm i na sile wyszukiwalam objawy dlatego tym razem obiecalam sobie nie szalec - co ma byc to bedzie. Jestem zdrowa, moj facet rowniez wiec predzej czy pozniej musi sie udac :) Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki !!! :)

Gość Gabkkkkkoooooooo
Bylam bardzo zmeczona i bolalo mnie podbrzusze i jajniki no i tak wogole czulam ze moge byc w ciazy tak jak z piewszym dzieckiem tez czulam.