Nie ma spania!!! 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Odbyt ci wypadl Widziałaś kiedyś wypadajacy odbyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: Będziesz siedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: Książęce złote pszeniczne …. Też takich nie piję. Chyba już nic więcej nie planujesz wypić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Widziałaś kiedyś wypadajacy odbyt? Widziałam rzeczy które Ci się nie śniły. Więc tutejsza zuleria mnie nie rusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Też takich nie piję. Chyba już nic więcej nie planujesz wypić? Planuje ….. kolejne piffko…. I luli… to ile masz wzrostu czy wstydzisz się prz’yznac boś karakan?! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Zachlej sie na amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: Planuje ….. kolejne piffko…. I luli… to ile masz wzrostu czy wstydzisz się prz’yznac boś karakan?! Wysoki nie jestem 180 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Widziałam rzeczy które Ci się nie śniły. Więc tutejsza zuleria mnie nie rusza Oj wydaje mi się że ja widziałam więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Oj wydaje mi się że ja widziałam więcej. Nie sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Nie sądzę Oglądałaś serpski film? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Widziałam rzeczy które Ci się nie śniły. Więc tutejsza zuleria mnie nie rusza OD ZAWSZE CZUŁEM, ŻE MUSISZ WYWODZIĆ SIĘ Z JAKIEJŚ GRUBEJ PATOLOGII, DLATEGO TAK BARDZO TAMTEGO KOSZA OD JAKIEGOS SEBIXA NIE POTRAFILAŚ ODŻAŁOWAC, MUAAHAHAHAHAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Wysoki nie jestem 180 Dla mnie wysoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 52 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, G i n a napisał: Dwusetka miętowa i 2 piwa równie. Żartujesz Powiedz, że tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Oglądałaś serpski film? Tak. A oglądałaś golstrajdera albo młotek ruski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Żartujesz Powiedz, że tak.. Hej Margarito. Oczywiście że żartuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, hodidhit433 napisał: TY JESTEŚ KOBYŁĄ 180 Z WIELKOSTOPIEM WIECZORNA LOCHO, GINA JEST PETITE 164 Ale spasiona chyba, cały czas kwili ze na diecie i ze ja wyjatkowo przerywa (czytaj codziennie). ciekawe jak sie ma codzienne chlanie do fit zycia i dietki Edytowano 3 godziny temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, hodidhit433 napisał: OD ZAWSZE CZUŁEM, ŻE MUSISZ WYWODZIĆ SIĘ Z JAKIEJŚ GRUBEJ PATOLOGII, DLATEGO TAK BARDZO TAMTEGO KOSZA OD JAKIEGOS SEBIXA NIE POTRAFILAŚ ODŻAŁOWAC, MUAAHAHAHAHAHAHA To co czujesz to twój smród. Fatamorgana zapachowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 7 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, G i n a napisał: Planuje ….. kolejne piffko…. I luli… to ile masz wzrostu czy wstydzisz się prz’yznac boś karakan?! Co na to wszystko Madzia, która gardzi zarówno alkusami jak i bezrobolami, a ty uosabiasz 2w1? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: To co czujesz to twój smród. Fatamorgana zapachowa MOŻE W TWOIM BARŁOGU CUCHNIE, JA CZUJĘ TYLKO ŚWIEŻY POWIEW PRAWDY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Dzisiaj piłam tylko Finlandię z lodem tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Smerfetek napisał: Tak. A oglądałaś golstrajdera albo młotek ruski? Młotka nie a co to? I jak ci się podobał serpski film? Edytowano 3 godziny temu przez Nie ma spania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 52 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Hej Margarito. Oczywiście że żartuje To dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, hodidhit433 napisał: MOŻE W TWOIM BARŁOGU CUCHNIE, JA CZUJĘ TYLKO ŚWIEŻY POWIEW PRAWDY Świeży jak Twój wizerunek dziada kalwaryjskiego po roku w kołchozie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Młotka nie a co to? I jak ci się podobał serpski film? Nie ruszajo mnie. To jest film jak ruska patologia nastoletnka grzebie młotkiem w mózgu bezdomnemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Czuję się jak na spotkaniu aa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu I 2 kreski odbytem wciaglam ale malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Nie ruszajo mnie. To jest film jak ruska patologia nastoletnka grzebie młotkiem w mózgu bezdomnemu Ale serpski był z noworodkami. 🥺 Edytowano 3 godziny temu przez Nie ma spania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: I 2 kreski odbytem wciaglam ale malo Kryształ, speed czy koks? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Ale serpaki był z noworodkami. 🥺 Czekaj sprawdzę bo już słyszę o tym wiecznie a nie wiem czy to widziałam w koncu ale to tylko film a nie real więc mnie rusza jak odbyt krasnala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 3 godziny temu Haaa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach