Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerine

czy mozliwe jest zajscie w ciaze 2 dni po okresie?

Polecane posty

Gość ana_katia
moja koleżanka bardzo chciała zajść w ciążę, ponad 2 lata.. I nic.. Probowali co miesiąc kiedy trzeba było ,czyli w połowie cyklu, po wizytach u lekarza, gdy stwierdzał, że akurat dziś! i nic. W końcu jakoś się przypadkiem dorwali chyba w 6 dniu cyklu - tak dla samej przyjemności :) I teraz za miesiąc będzie rodzić. Do prawie 8 tyg ciąży nie robiła testu bo nie wierzyła..

Gość pytanie o okres
Witam Przepraszam, że tak nie w temat ale nie chce zakładac nowego topiku mam pytanie odnośnie okresu bo od jakiegos czasu mam bardzo mało obfity tzn. w nocy nic mi nie leci a w ciagu dnia wystarczy mi mały tampon i to nawet jak go zmieniam to nie jest cały nasiąknięty a czasami nawet jest całkowicie czysty dostałam okres w piatek miałam lekkie plamienie w sobote troche wieksze ale i tak wyglądało to bardziej na koniec okresu w niedziele podobnie a w poniedziałek było juz po wszytskim Od jakiegos czasu w nocy nie leci mi nic ;/ Mam 23 lata i moja waga to 52 kg moze to zbyt mało??

Gość pytanie o okres
164cm

Gość pytanie o okres
BYłam z tym u ginekologa bop zaczełam sie martwić w przeciagu roku mam zamiar starać się o dziecko Lekarka powiedziała,ze mam małą macice i nie ma z czego lecieć ;/

no to jesteś szczupła.a le raczej nie za chuda, więc nie sodzę, żeby to waga była powodem. może po prostu taj Cię stworzyła natura, że nie musisz się męczyć z obfitymi okresami. życzę powodzenia:)

Gość pytanie o okres
tylko kiedys miałam takie bardziej obfite miesiączki zobacze jak bedzie w nastepnym miesiącu jak dalej będzie tak samo to wybiore sie prywatnie do ginekologa Dziękuje za odpowiedz:) Pozdrawiam

Gość wszystko zależy od osoby
ja mam taką wagę jak ty przy 172 i żadnych problemów z okresem, krawienia mam nawet dość obfite i miałam takie przy jeszcze niższej wadze mysle, ze jesli jestes zdrowa i sie nie odchudzasz ta waga jest zupełnie normalna - z kolei jesli sie odchudzasz moze to byc ewentualny problemem, bo kazdy organizm ma inną granicę 'chudości' pozdrawiam

A ja się przytulałam prawie codziennie do 9 dc, pozniej juz bylo przerywany ale konczyl na moim kroczu :) I tak mnie od 11 dc cyklu codziennie bola jajniki i krzyż a juz mam 18 dc spoczatku myślałam że to bóle owulacyjne ale żeby aż tyle dni trwały?? Mi sie tam marzy dzidziuś :)

Gość katerine
ja w dalszym ciagu czekam na okres..powinnam go dostac w przeciagu 12 najblizszych dni. Staram sie o tym nie myslec..Tymczasem mam bardzo mocne uplawy jak chyba zadnego miesiaca i dosyc silny bol jajnikow po obu stronach co rzadko sie zdarza. Akurat jak na zlosc dostalam dobrze platna prace i zaczynam juz w czwartek..a przypomne ze przytulalam sie 5 dnia cyklu..zobaczymy Uff :)

Gość gość
hejka...mam pytanko jestem świeżo upieczoną żonką nigdy nie robiliśmy tego z meżem do konca...mój cykl trwa 28-30 dni a okres koło 7 dni dzieć i dwa dni po okresie poszlismy an całość z tym że po stosunku posżłam od razu sie wykąpać...i teraz się zastanawiam czy jest możliwe zajście w ciąze mimo ze zazwyczaj po okresie jest 3- 4 dni nie płodne...proszę o odpowiedz bo szczerze mówiąc chciałabym być juz mama:)

Gość gość
Co to za młoda żona jezeli facetowi nie daje do końca.Przecież po to Wychodziłaś za mąż.Stosunki przerywane nie wyjdą wam na zdrowie.Powinnaść zapewnić regularność lub zabezpieczać się.My kobiety musimy o tym wiedzieć.Ciąża w małzenstwie to normalność i trzeba się cieszyć a nie rozpaczać

Gość karola111
Hej dziewczynki :) 4 dni po okresie kochalam się z chłopakiem i trochę spermy dostało się do środka .. 4 dni po tym zaczął mnie pobolewac jajnik.. Niby po okresie są dni nieplodne ale chciałam się zapytać czy istnieje możliwość że moglam zajść w ciążę ?

Gość gość
czy jest mozliwe zajscie w ciaze 2 dni po miesiaczce ? moze to nie ma nic sspolnego ale 8 miesiecy temu mialam operacje na wyrostek

Gość milaaa97
Ja też mam bardzo ważne pytanie na ten temat. Kochałam się z chłopakiem dwa dni po miesiączce bez żadnego zabezpieczenia, trwało to mniej więcej z 5 minut, bo bałam się żeby nie doszedł i przerwałam stosunek. Czy jest szansa żebym zaszła w ciąże ? Podczas oddawania moczu odczuwam boleści. Czy jest to spowodowane zajściem ciąży, czy po prostu dostała mi się jakaś infekcja i dlatego mam takie objawy ? Proszę o odpowiedź :)

Gość sabii88
Stosunek przerywany nie jest skuteczną formą antykoncepcji, dlatego jest to możliwe. Jeśli jeszcze nie minął czas 72 lub 120 h to możesz pójść do lekarza po tabletkę po. Tutaj masz listę lekarzy i aptek gdzie można dostać: http://www.wpadka.pl/znajdz-lekarza

Gość gość
Witam mam takie pytanie moj okres trwa zawsze 5 dni moj cykl byl teraz 31 a 4 dni po okresie byl stosunek do konca. Czy jest mozliwa ciaza

Gość gość
czy jest mozliwe 2 dni po okresie bym byla w ciazy ? bo dzis wymiotowalam czy moge byc w ciazy 2 dni po okresie??

Gość gość
a np. 3 dni po miesiaczce kochalas sie z facetem bez zabezpieczenia to mozesz zajsc w ciaze?