Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorobazazdroscinieznagranic

znalzlam byla mojego faceta

Polecane posty

Gość gratkaaaaaaaaa
jesteś z nim 3 lata i dopiero teraz Ci to przeszkadza, czy przez cały wasz związek sie tak czułaś tylko teraz wybuchnęłaś ??

Gość wina i kara
...dziewczyno co Ty gadasz zdradzisz go, rozstaniecie sie znajdziesz innego i moze nie bedziesz jego pierwsza i historia sie powtorzy i tak wkolo

Gość yjhrsgdtf
zachowywalam sie identycznie tylko mialam wtedy 18 lat. naszczescie wydoroslalam i z perspektywy czasu widze jaka byla idiotka :O

Gość chorobazazdroscinieznagranic
caly zwiazek mialam schizy na jej punkcie zwlaszcza na poczatku ,jak sie czasem upilismy on zaczal mi plakac i mowi ze go nie skrzywdze jak Ona(imie ) pozniej sie dopiero we mnie zakochal a ja caly czas schizowalam ,ze byla lepsza w lozku,ze byla ladniejsza ...ciagnie sie to dlugo potem byl taki czas ze tylko raz w miesiacu o niej napomknelam ,potem wogole...ale zawsze to wracalo...zawsze!!!! a teraz ze zdwojona sila

Gość gratkaaaaaaaaa
hmmm szkoda dziecka, bo tak to mogłabys odejść skoro tak jest Ci ciężko... ale moim zdaniem przesadzasz... za bardzo się nią schizujesz..

Droga Autorko tematu:) Też to zrobiłam.Wyczaiłam na NK byłą mojego faceta.Wiedziałam tylko jak miała na imię,a tak się szczęśliwie złożyło że miał tylko jedną osobę o tym imieniu,wiec wszystko było jasne...Na początku stwierdziłam,że jest paskudą:),widać jej dziąsła jak się uśmiecha...w ogóle cała fatalna:).Później zaczęłam się wkręcać,że jednak jest ładna,ma sympatyczny wyraz twarzy,zaczęłam ją porównywać do siebie.Zgubiło mie to jej codzienne podglądanie:)).Powiem Ci,że źle zrobiłaś(ja zresztą też)że ją odnalazłaś...Ale było minęło...no zadręczaj się!To jego przeszłość,Ty jesteś jego teraźniejszością:) i ty się liczyć:) Ps...a na pewno jest puszczalską paskudą,a paskud nie oglądamy:):)Nie oglądaj jej już nigdy więcej!Ja też nie będę:) Buźka:)