Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech ech ech jjaaj

Co jest nie tak..

Polecane posty

Gość ech ech ech jjaaj

Co jest ze mną nie tak, faceci oglądają się za Mną.. jestem atrakcyjną dziewczyną nawet bardzo.. a jestem sama.. i szczerze to zawsze wygrywa ze mna moja przyjaciółka.. szczerze to ja może nie robię za wiele, poprostu jestem.. i jakoś nie specjalnie staram sie zrobić wrażenie, nie trzepocze rzęsami, ani nie udaje zainteresowanej gdy koleś plecie bzdury.. Olewam każdy dobry gest w moim kierunku, kiedys ktos bardzo mnie zranil.. nie weim co mam robić...

Gość ech ech ech jjaaj
jestem bardzo zadbana.. czasem mam wrazenie ze faceci odbieraja mnie jako pusta panne.. ale nie jestem pusta, tylko zraniona, skrzywdzona i nie potrafie sie otworzyc..

"nie jestem pusta, tylko zraniona, skrzywdzona" ale wyobraź sobie, że nie masz tego wypisanego na czole i jeśli nie okazujesz facetowi zainteresowania, nie starasz się go do siebie przyciągnąć, sobą zaintewresować, to nic dziwnego, że nie widzi w Tobie nic, oprócz tego, że ładnie wyglądasz. Może to niemało, ale niewystarczająco

Gość ech ech ech jjaaj
No właśnie chyba tego mi brakuje.. więc co ja mogę zrobić aby sie podobać.. a nie tylko wyglądać.. jaks ie zachowywać??